Gå til sidens hovedinnhold

Sjefen vakler

Bruce Springsteen imponerer ikke, men det gjør en ung blondine.

Bruce Springsteen
Save My Love

Springsteen er og blir sjefen, og en «ny» låt fra sjefen selv skal man selvfølgelig høre på. Likevel skal det sies at Springsteen egentlig har vært dårligst de gangene han har sunget med hånden på hjertet, altså om kjærlighet. Svunnen tenåringskjærlighet har han hatt full kontroll på, men sanger om kjærlighet her og nå har ikke fungert like godt.

Denne låten er ikke en Springsteen-klassiker der den høres ut som en hybrid av «Tunnel of Love» med musikken fra «Born in the USA.» Den mangler den intensiteten han vanligvis har, enten når han rocker eller de gangene han drar den helt ned.

LES FLERE MUSIKKANMELDELSER HER!

Hvis dette er veien framover for sjefen selv kan det hende det blir et sjefsbytte, noe det sannsynligvis ikke er. Sangen er et outtake fra et tidligere album (Darkness on the Edge of Town), og det høres. Kanskje fansen vil like å høre en gammel sang som ikke var god nok, men man hadde nok rett den gangen: Den var ikke god nok, og er det heller ikke nå.

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode('02a0fea9-a676-4ce8-9c6d-b001c7a70a52');} catch (err) {}

Duffy
Well, Well, Well

Stemmen til Duffy kan du elske, eller hate. At den har en barnslig sjarm kan man likevel ikke ta fra den, og du kan heller ikke påstå at det er mange låter som faktisk gjør deg glad i en verden full av sanger om utro kjærester og verdens problematikk. Dette er en oppløftende, morsom og fengende låt som sitter i øret med en gang.

Slikt sett høres det ut som noe fra en svunnen tid (jepp, 60-tallet) blandet med litt moderne rytmebruk. Det fungerer som juling, og det eneste du faktisk kan ha mot den er at stemmen til Duffy ikke er din ostekake. Deg om det.

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode('abb60f22-7378-489b-8e62-bdc4893e25c4');} catch (err) {}

Robyn
Indestructible

Robyn fortsetter sin maraton-utgivelsestakt i 2010. Her med discoversjonen av den akustiske sangen fra hennes part two fra tidligere i år. Det er Robyn slik du har kjent henne i år med danserytmer og akkurat den stemmen.

Problemet er bare at den akustiske versjonen er svært så mye bedre. Uten den ville kanskje den nye sangen vært en god sang, godt over middels av det Robyn har gjort i år. Problemet er bare at den andre finnes. Uansett, hvis du også ser bort fra at den finnes, er det bare en grei låt. Den fenger, men ikke slik de forrige singlene (og albumene har gjort). Samme lekenhet og direkte rytme som tar fatt i deg – bare ikke like høy kvalitet.

Her er den akustiske originalen:

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode('56acbb50-bba4-4ec9-84cb-b1f7645b9090');} catch (err) {}
Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken