Gå til sidens hovedinnhold

Rant over for Bruce

Svenske medier legger seg flate i beundring, Little Steven feiret med fansen. Se Bruce og The E Street Band live fra Ullevi.

(SIDE2:) Det svenske nyhetsbyrået TT ga fredag natt ut de tre første låtene fra Bruce Springsteen og The E Street Band på Nya Ullevi live til svenske aviser.

Du kan se «Born in the USA», «Radio Nowhere» og «Out in the Street» love her.

Ifølge de svenske avisene Aftonbladet og Expressen tok det helt av på Ullevi. Tross at det kun er måneder siden Bruce Springsteen og bandet var både i Sverige og i Norge sist, behandlet svenske medier det som en større begivenhet enn gjenforeningen av ABBA i Stockholm samme kveld..

Kjærlighetserklæringer
- Det er ikke flere superlativer igjen, skriver Aftonbladet. Springsteen og bandet spilte 27 låter for over 57.000 tilskuere. Den enorme varmen gjorde at det rant over for Bruce og for publikum, og det var kort mellom kjærlighetserklæringene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Sommerens vri fra New Jerseys store sønner er at publikum kan ønske seg låter.

Ønsk deg en låt
Det gjøres ved at du holder opp en stor plakat der ønskelåten din er på konsertene mandag og tirsdag. Springsteen og bandet spiller nemlig ikke det samme settet to ganger og varierer fra kveld til kveld.

Derfor vil mandagens konsert også avvike fra tirsdagens på Valle Hovin.

LES MER: Ønsk deg en låt fra Bruce

DELTA I DISKUSJONEN

HVILKEN LÅT VIL DU AT BRUCE SKAL SPILLE PÅ VALLE HOVIN

(Artikkelen fortsetter under bildene)

418

En av de heldige i Sverige var 35 år gamle Magnus Legnerfält som fikk låten «Be True» dedikert til seg, skriver Expressen.

- Dette er «to my friend outside the hotel», sa Bruce Springsteen.

Spådd regn og kaldt
Været i Göteborg fredag kveld var sommeren på sitt beste, noe som også påvirket band og publikum.

For konsertene på Valle Hovin er det dessverre meldt ganske stygt vær, men det kan se ut som det blir bedre enn 13 grader og striregn som ble meldt torsdag. Tirsdag under andre konserten er det per i dag spådd opp i 20 grader.

FØLG DITT BRUCE-VÆR HER

Springsteen og band oppgir til svensk media at de planlegger å være i Sverige til slutten av helgen før de setter snuten mot Oslo.

LES MER:- 44 millioner for Oslo-konserter

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

I kveld: Boblene og vinene som passer perfekt til 17. mai

Kommentarer til denne saken