Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir du gift

Her er tipsene til deg som ønsker å finne den rette og gifte deg.

(Side2) Har du et ønske om å finne den rette og gifte deg fortest mulig? Her er fem tips HappenMagazine lister som en plan for deg som ønsker å bli smidd i hymens lenker.

Vær ærlig
Ikke være redd for å skremme bort andre med din ærlighet om ditt ønske om å gifte deg. Du trenger selvfølgelig ikke si at du er desperat etter å gå ned kirkegulvet, men uttrykk at du ønsker å gifte deg når du finner den rette og tiden er inne. Mange andre føler også det samme når det kommer til giftermål, men de fleste tør ikke si noe.

Ikke ha sex
For å finne den rette må du gjerne date mange personer, og for å gjøre dette må du kanskje date mange personer samtidig. Og den eneste måten å date mange samtidig på uten å bli helt gal er å ikke ha sex med dem. Når man har sex skiller kroppen ut et stoff som gjør at du blir knyttet til andre personer og det er det siste du vil når du skal finne den rette blant mylderet av potensielle livsledsagere.

Møt mange
Som nevnt over så må man gjerne møte mange før man finner den rette, og psykologer har funnet ut at å date tre stykker samtidig er det optimale. På denne måten vil du ikke bli knust om en av dem ikke vil se deg igjen og du møter hele tiden andre.

Gi flere sjanser
Ikke forkast en potensiell partner bare fordi du ikke ble stormforelsket etter første date. Se etter tyngde og møt ham eller henne flere ganger om du finner noe du liker. Mange greier heller ikke å være seg selv på første date så det kan ofte være lurt å gi personen en ekstra sjanse.

Si det rett ut
Når du har funnet den rette, ikke vær redd for å ta opp temaet og gjenta det om ingenting skjer. Det betyr ikke at du skal være masete, men uttrykk for ham eller henne at du ønsker å gifte deg. Om du er sikker kan du jo også bare spørre rett ut - Vil du gifte deg med meg?

Les mer om Sex & Samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg