Gå til sidens hovedinnhold

- Bruk sukker som peeling

Her er jentepanelets beste skjønnhets- og velværetips for sommeren.

(SIDE2): Side2s jentepanel består av de tidligere Idol-deltakerne Andrea og Maren, programleder for Interaktiv Frokost på TVNorge, Laila og tidligere Top Model-deltaker Kristine. Laila kunne ikke delta på ukens diskusjon.

Les mer om jentepanelet her.

Hva gjør du for kroppen og huden din?

Maren: - Jeg prøver å være flink til å bruke ansiktsvask morgen og kveld, i hvertfall kveld. Ellers så har jeg en god skrubbehanske som jeg har tatt i bruk, og smører huden inn med bodybutter fra The Body shop etterpå. Ellers så er det fantastisk å bruke sukker som peeling, huden blir helt fantastisk myk etterpå.

Andrea: - Jeg trener 6 ganger i uka, og passer på å smøre meg inn.

Kristine: Jeg har ikke alltid vært så flink med å skjemme bort kroppen min som jeg skulle ønske jeg var, men har i det siste unnet meg noen gode spa produkter og kremer, hvor jeg setter av en dag til bare velvære. Alt fra massasje til skrubbing. Vanvittig godt for kropp og sjel ;)

Bruker du noen spesielle produkter for å bli klar for sommeren?

Maren: - Solfaktor for leppene.

Andrea: - Jeg bruker Natusan lotion med litt brunfarge i- og jeg elsker Dove Bodylotion.

Kristine: - Jeg er veldig nøye på å gi huden godt med fuktighet, og tilpasser type krem etter behov. Bruker litt mer penger på ordentlige produkter om sommeren, på grunn av varmen og den tørre luften...merkevaret varierer ettersom.

Dine beste skjønnhetstips?

Maren: - Natusan ansiktskrem, babyolje i badevannet, vaselin som highlighter over øyelokkene, kinnbein og lepper. Ansiktsspray fra Vichy, fantastisk som oppkvikker, på stranda eller i flyet. Mye søvn og drikk mye vann. Har kroppen lite vann er det huden som står sist på prioriteringslisten.

Andrea: - Drikk masse vann og hold deg i bevegelse. Pass på å smøre kroppen din slik at den får fuktighet.

Kristine: - En god og forfriskende ansiktsmaske er mitt råd du bare må prøve ut. Bland sammen yoghurt naturell, ananas (gir en oppstrammende effekt) og advokado (god fuktighetsgivende kilde) kjører i food-prosessor til en glatt masse, påføres i ansiktet som en vanlig ansiktsmaske, ha den på i ca. 10 min før avskylling. Skal du virkelig ha prikken over ì'en legger du på de tradisjonelle agurk-skivene på øynene, de gjør susen!Nam nam...

Har du noen gang testet et produkt som det gikk galt med?

Maren: - Jeg har heldigvis ganske så rent rulleblad når det kommer til sminkeflauser(tror jeg da!). Men jeg lurte ei venninne med at superlim var en ny, blank og rennende øyenskygge da vi var litt mindre, det kunne seriøst blitt krise!!!!

Andrea: - Jeg har jo prøvd selvbruningskremer som ikke var så bra. Ble veldig orange og skjollete.

Kristine: - Vel, så langt har jeg ikke fått testet ut så mye forskjellig og har ikke en god historie på lager akkurat nå...men bare vent...min tur kommer nok snart ;) tar gjerne imot råd!!

TIDLIGERE SAKER MED JENTEPANELET:

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken