(SIDE2): Tinder er en sjekkeapp, og det er meningen å bruke den for å finne sin nye flamme. Men er det slik appen egentlig brukes?

Ikke alltid, ifølge en ny dansk undersøkelse som YouGov har gjennomført for Telia, skriver Mx.dk.

Kun for sex

Tidligere har Side2 skrevet om 9 ting hun tenker før og under Tinder-daten. Sju prosent av kvinnene i undersøkelsen fortalte at de brukte Tinder til uforpliktende sex. De var rett og slett ikke interessert i noe mer.

21 prosent av mennene gjorde det samme.

Men det er ikke dermed sagt at 93 prosent av kvinnene leter etter drømmemannen på Tinder. 27 prosent av kvinnene sier at de er på Tinder kun for å kikke, ikke for å lete etter en mann.

Og her må vi i Side2 medgi at vi liker han her som har Norges mest kreative Tinder.

Men vi vet også om 9 irriterende ting gutter gjør på Tinder.

15 prosent av mennene sier de også bare er inne og kikker Vær også klar over at mange Tinder-brukere, både gutter og jenter, driver med såkalt Tinder-stalking.

Det er ikke bare-bare å være på Tinder. Flere har meldt om lite hyggelige tilbakemeldinger. Ei jente skrev at hun var feminist i Tinder-bioen sin, ble beskyldt for å hate menn

Les også: Nå kommer Tinder-trening

Nesten halvparten av både kvinner og menn sier derimot at de er på Tinder for å finne en partner. 47 prosent av kvinnene og 53 prosent av mennene sier at de håper å finne en kjæreste via Tinder.

Finne venner

Flere brukere sier at de gjerne kan få venner med hjelp av appen. 26 prosent av kvinnene og 15 prosent av mennene er åpne for å finne nye venner på Tinder.

60 prosent av kvinnene og 49 prosent av mennene synes det er spennende å kikke på andre brukere.

Les også: 8 utrolige skrekkhistorier fra nettdating

Les også:
28 jenter på Tinder som var brutalt ærlige
Disse kjendisene kan du treffe på Tinder
Har du sett denne Tinder-profilen?