Gå til sidens hovedinnhold

Drømmebilene er billigere enn du tror

Du trenger ikke svi av en årslønn eller tre for å få tøffe biler.

La oss bare si det som det er: Nye biler, og spesielt typiske drømmebiler, er svindyrt i Norge. Bilavgiftene tar for de fleste livet av mulighetene en i enkelte andre land har til å ha en ny «lekebil» stå ved siden av bruksbilen i garasjen.

For eksempel koster en lekebil som Nissan 370Z fra 440.000 norske kroner i Sverige, mens importøren i Norge ikke engang tar seg bryet med å ha bilen i sine prislister grunnet avgiftene.

Men det betyr ikke at det er umulig å leve ut bildrømmen også her i landet, det betyr bare det at du må se på biler som har vært ute en vinternatt før.

Om du er villig til å kjøpe en bil som ikke ble produsert de siste årene, er det nærmest utrolig hva man kan få for en relativt overkommelig pris.

Under har vi samlet noen av høydepunktene som i disse dager ligger ute for salg på Finn for under 150.000 kroner - prisen du erfaringsmessig ikke kommer særlig under om du skal ha en splitter ny bil på norske skilter.

Til den bilen kryr det av SLK-er, Corvetter, Porscher, heftige BMW-er og mye mer.

NB! Vi går ikke god for at bilene under er verken i god stand eller gode kjøp, men representerer et utvalg av hva man kan få til denne prisen.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken