Gå til sidens hovedinnhold

Gifte deg på TV?

TV3 søker brudepar.

(SIDE2:) TV-kanalen skal lage norsk versjon av «Four Weddings». Skal du gifte deg til sommeren, kan du og din partner være aktuell til bryllupsprogrammet - men du må være klar for å dele det meste med seerne.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

I serien skal nemlig TV-kameraene følge brudens forberedelser fram til den store dagen. Alt fra utvelgelse av brudekjole, til kake, invitasjoner og lokale skal dokumenteres. Og selvsagt filmes selve bryllupet.

Den beste bruden....
Brudeparene skal i tillegg konkurrere om hvem som planlegger og gjennomfører bryllupet best. Det skjer ved at de blir invitert i hverandres bryllup, der de vil gi hverandre poeng i ulike kategorier. Den med høyeste poengsum totalt vinner en flott bryllupsreise, heter det i en pressemelding fra TV3.

«Four Weddings» er et britisk konsept som er blitt sendt på Living TV. Nå skal det lages norsk, svensk og dansk versjon av programmet.

Det er ennå ikke klart når programmet skal sendes. Men ønsker du å dele dine bryllupsplaner, og den romantiske dagen med hele Norge, er det mulig å søke seg til å bli realitybrud nå på TV3....

HTML EMBED
Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken