Gå til sidens hovedinnhold

Her er de beste bryllupstalene noensinne

Disse må du bare se!

(SIDE2): De fleste forbinder bryllup med lange taler, tre retter, hvite duker og en del tårer. Det trenger imidlertid ikke alltid å være sånn.

Med litt kreativitet kan du få opp stemningen, spille musikk, og samtidig gi både bruden og brudgommen alle lykkeønskninger du vil.

Om du skulle være i tvil kan du alltid hente inspirasjon fra videoene vi har samlet for deg. Dette er uten tvil mennesker med mye kreativitet og selvironi!

1. Denne jenta bestemte seg rett og slett for å rappe selve brudepike-talen, med hettegenser og det hele. Det verste er at det virkelig funka, og det ble virkelig liv i gjestene. Vi ønsker oss slik underholdning på vårt bryllup!

2. Denne talen tar litt tid på å komme i gang, men etter sju minutter blir det klart at han har skrevet et eget dikt til brudeparet.

3. Du vet at broren din virkelig elsker deg når han står på en scene og synger «All the single ladies», med discolys og parykk. Det er noe utrolig sjarmerende og uhøytidelig over det hele.

4. Nok en gang var det noen som bestemte seg for å rappe, og dette er rett og slett bare supersøtt. Hva er vel bedre enn to storebrødre som passer på lillesøsteren sin?

5. Denne brudgommen hadde planlagt en hel flashmob med alle gjestene, i tillegg til en personlig fremføring av sangen «Gone, Gone, Gone».

6. Denne gangen var det ikke brudgommen, men bruden, som valgte å ta mikrofonen for å synge en sang.

7. Denne storesøsteren hentet litt inspirasjon fra introen til «Fresh Prince of Bel Air». Det gjør det hele litt søtere at hun absolutt ikke er vant til å stå på en scene.

8. Det er rett og slett helt utrolig hvor mye krefter og kreativitet de har lagt i denne spesielle talen.

9. Denne bruden sa alt hun trengte å si gjennom en dans for sin kjære.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken