Gå til sidens hovedinnhold

Han fikser bryllupssangeren

Har du planer om å gifte deg, kan hockeyproffens hjelp være gull verdt.

(SIDE2): For de fleste er nok Lars-Peder Nagel best kjent for sine kvaliteter ute på hockeybanen. Stavanger Oilers-spilleren har en lang karriere bak seg på isen, og har flere landskamper for Norge.

29-åringen har imidlertid flere jern i ilden, og det er ikke bare med kølle og puck Nagel bruker sine kreative evner. Også som gründer er den 1.94 meter høye hockeyspilleren i ferd med å gjøre suksess.

- Helt unikt i Norge
Den 10. oktober 2010 lanserte han nettstedet «Bryllupsartister.no». Nettstedet gir kommende brudepar, og andre som måtte være ute etter artister til et festlig lag, en helt unik mulighet.

- Jeg giftet meg i sommer, og i prosessen med å planlegge bryllupet fant jeg ingen oversikt over artister som kunne hyres til festen. Derfor bestemte jeg meg for å lage denne siden. Den gjør det lettere for folk som skal gifte seg, og andre som skal ha fest, å finne musikk til arrangementet, forteller han til Side2.

- Det finnes mange leverandører av bryllupstjenester rundt om, men det at denne siden er en spesifikk leverandør av et spesifikt produkt, som artister, er helt unikt i Norge, sier Nagel.

- God respons på siden
29-åringens nettside fungerer på den måten at artister og band som ønsker å tilby sine tjenester til diverse arrangementer kan registrere seg, og så kan folk kan gå inn på siden og velge den artisten de mener passer for sin fest.

Nagel står ikke for selve bookingen, og tilbyr kun en oversikt over artister.

- Responsen på siden har så langt vært bra både fra artister og folk som bruker den. Besøkstallene har også vært bra, så jeg er veldig godt fornøyd med hvordan dette har fungert så langt, sier han.

Nagel går allerede med planer om å utvide virksomheten.

- Ja, jeg har planer om å følge opp med tilsvarende sider, som vil levere andre produkter innenfor det samme området. Men enn så lenge ønsker jeg å holde hva dette blir for meg selv, forteller han.

- Kompisene følger med
Oilers-spilleren har også mottatt flere gode tilbakemeldinger fra kompisene i hockeymiljøet, selv om han må innrømme at det å være hockeyspiller og bryllupsfikser er en litt uvanlig kombinasjon.

- Det er litt forskjell å gå fra det litt røffe hockeymiljøet, til å drive med bryllup, som er noe helt annet. Men får man en god idé, så er det bare å kaste seg på, og få noe ut av det. Det er gøy å få til noe på egen hånd, sier han.

- Og hva sier lagkameratene?

- Litt spøk og latter blir det jo, men alle synes det er morsomt at jeg har fått en god idé og satset på den. De følger med på hvordan det går, og spør om lesertallene og om jeg har fått noen nye artister.

- Men selvfølgelig, noen kommentarer fra både med- og motspillere må jeg jo regne med, sier han.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?