Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisenes puppetriks

Kjendisene gjør det meste for å få større og penere kløft, men det er ikke alltid de tyr til operasjoner.

(SIDE2): Det kan virke som nesten alle Hollywood-kjendisene, uansett alder, har pene bryster og de ser alle fantastisk ut i sine designerkjoler på den røde løperen.

Dette setter selvfølgelig litt press på oss andre. I USA skal brystoperasjoner være en av de mest etterspurte plastiske operasjonene. For mange er ikke brystimplantat noe alternativ, men det finnes likevel løsninger for å få en større byste.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lær hva kjendisene gjør for å få større kløft og penere bryster, og det uten noen form for operasjon.

Svekker musklene
Botox sies å skulle være et mirakelmiddel mot rynker, men nå viser det seg at dette middelet også kan gi deg større kløft. Det er visstnok sli at Hollywood-stjernene bruker Botox flittig, både i ansiktet og i brystene. Injekson av Botox i brystene vil, ifølge eksperter, svekke de små musklene som ligger under brystene. Dette gjør at de større muskelen automatisk heves og dette gir brystene dine et løft. Fordelen er at denne behandlingen hverken gir smerte eller arr og virkningen varer i tre til fire måneder. Man skal derimot huske at man ikke vet om alle bivirkningene med Botox, og at man derfor må være svært forsiktig om man velger denne type behandling.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Oksygen

CO2 behandling sies å være det største gjennombruddet siden Botox. Det sies at oksygenbehandling skal glatte ut rynker og strekkmerker, samt gjør huden mange år yngre. Under denne behandlingen blir karbondioksid injisert rett under huden. Den ekstra tilførselen av oksygenet skal, ifølge entusiaster, stimulere produksjonen av kollagen. Resultatet av behandlingen, skal ifølge ekspertene, føre til mindre fettceller og en fastere og yngre hud. Man må derimot gjenta prosedyren hver sjette uke om man vil beholde resultatet.

Akupunktur
Elektrisk akupunktur skal være Hollywood-kjendisenes nye favoritt. Man gjennomgår 16 behandlinger, hvor nåler settes på brystene for å videreføre elektriske impulser. Ved å stimulere hevelse av kollagenet og vevet påstår ekspertene at man kan øke bryststørrelsen med opptil en hel størrelse. Du får heller ingen arr etter behandlingen. Resultatet varer fra seks måneder til for alltid.Flytter fettet

Under denne behandlingen tar fett fra pasientens kropp og spøryter det inn i puppene. Problemet er at kun 30 prosent av fettet som sprøytes inn blir i brystene. I tillegg kan fettet bli hardt og det kan dannes dødt vev rundt det området hvor fettet har blitt sprøytet inn.

Brystfyllere
Macrolane kan sprøytes inn i brystene og tillater leger å endre form, skape volum samt endre kontur og form på brystene. Noen sier at det også kan gi deg større bryster. Behandlingen gjøres under lokalbedøvelse, og produktet legges under brystvevet, men over muskelen. Norske leger er skeptiske til at folk vil betale så dyrt for et resultat som ikke er varig. De er også skeptiske til hvordan Macrolane oppfører seg i kroppen.

Les:- Rynkemiddel gir penere bryster

Piller
Brystforstørrende piller inneholder en kombinasjon av flere urter. Urtene skal skape en reaksjon som er lik den man har under puberteten, når kvinners brystvev begynner å vokse. Urtene gir kroppen østrogen, som stimulerer til vekst. Det er få bieffekter med denne prosedyren, men det er usikkert hvor effektiv den er.

Bryst-ansiktsløftning
Kjendiser har gjort dette i lang tid. Det er faktisk så populært at det er umulig å få gjort dette i L.A. under Oscarutdelingen fordi alle kjendisene skal ha en. Det er ulike typer, men oljer og massasje er sentrale element i behandlingen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

(Kilder: Daily Mail, Medical MD)


Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her