Pupper. Et ord med så mye sensuell undertone. Disse kvinnelige attributtene til endeløs fascinasjon og lite diskre beskuelse blant menn verden over.

Menn vil se hva som skjuler seg nedenfor en subtil kløft eller lengter etter å rive av den sorte blonde bh-en.

Men på slutten av dagen vet menn lite om disse brystene og hvordan bærerne selv oppfatter dem.

Så for å finne sannheten bak spekulasjoner og stereotyper, har Mens Health alliert seg med kvinnelige sexeksperter samt foretatt en undersøkelse blant 700 kvinner. Så værsågod, kjære menn. Her får dere samtidig servert hvordan dere kan få større tilgang på de bryster dere måtte begjære også.

1. Puppegriser?

3/4 av alle kvinnene som ble forhørt i undersøkelsen mener menns fascinasjon med bryster er harmløs. Og hele 70 prosent antar at de fleste hannkjønn er puppemenn.

- Jeg elsker når gutter ser på puppene mine, sier Rachel (23), til Mens Health.

– Det får meg til å føle meg mektig og det er noe kjødelig med det, fortsetter hun.

Men, det er en forskjell på et subtilt og anerkjennende blikk kontra sikling og intens stirring.

-Vær respektfull og oppretthold øyenkontakten med kvinnene, mener Debby Herbenick, sex professor ved Kinsey Insitute.

Så vær obs på dine manerer i det offentlige rom og nyt synet av brystene på en respektabel måte.

2. Mange kvinner elsker brystene sine mer enn du gjør

Flesteparten av kvinnene i undersøkelsen regnet frøken pryd 1 og 2 for å være nøkkeldeler ved sin seksuelle identitet, kontra moteaccesoarer eller bare kroppsdeler.

62 prosent av kvinnene i panelet synes det er mer pirrende å rive av bh'en kontra trusene, og 78 prosent foretrekker kvinnen-på-topp stillingen fordi puppene kan briske seg mer flatterende under sex akten.

– En kvinne burde være stolt over brystene sine, sier Vicky (23).

– De er evolusjonære mirakler, så allsidige som en sveitsisk militærkniv: babymater, nytelsesforsterker, komplimenttaker, fortsetter hun.

I kvinnelist blir brystene ofte brukt som formfulle våpen også.

87 prosent av kvinnepanelet mener at kvinner som gjør en anstrengelse for å vise frem brystene sine med push-up og åletrange topper mottar foretrukket behandling.

3. Kvinner kan være i dyp strid med sine bryster

Etterhvert som kvinner modnes, kan den følelsesmessige bølgen også treffe de duvende fjell.

Bryster kan være veldig foranderlige, den gjennomsnittlige kvinnen skifter cup-størrelse seks ganger gjennom sitt voksne liv.

Månedlige syklus, p-piller, vektforandring, graviditet gjør alle sitt til å forandre størrelse, form og følelsen av brystene.

– Det mest sexy en kvinne kan ikle seg er hennes selvtillit, sier Elisabeth Squires, forfatter av boken; Boobs: A Guide to Your Girls.

Om hun føler seg usikker og ukomfortabel, så jobb med å få henne til å føle seg i harmoni med kroppen sin, råder Squires.

4. I sengehalmen vet menn ingenting om dem

Lett stryking, biting, skruing, deigknaing. Det kan være lett for en mann å bare kjøre på med sin ektefølte entusiasme for bryster.

– Menn tenderer til å beføle på samme måte de vil bli befølt selv (ofte hardere og røffere) eller slik en tidligere partner ble tent av, sier sex professor Herbenick.

Så en ide' kan være: Når en kvinne tar av seg sin bh, rens hodet for de tidligere bryster du har vært heldig i å komme i nærkontakt med.

Føl deg frem, lytt til hennes respons på dine kjærtegn så vil du få en indikasjon på hva som gjør henne yr. Differensier mellom et heftig stønn og auu-ynking.

5. Bryster kan intensifisere det emosjonelle bånd mellom et par

Bryster omhandler ikke bare sex, og en kvinne vil bli takknemlig når du vedkjenner dette.

– Lær deg å deseksualisere øyeblikk av intimitet, eksempelvis når du sitter på sofaen og ser tv med henne; legg hodet ditt på brystet hennes, sier fagkyndig Levkoff.

– Dette kan få henne til å føle et sterkt morsinstinkt for deg (på en bra måte), fortsetter Levkoff.

Forfatter Squires påpeker at en real brystmassasje kan være tingen, stjerne i boken om du da klarer å se puppene som noen annet en to deilige sexobjekt.

– Bryst massasje kan føles fantastisk om kvinnen klager over såre bryster, og det er ikke noe vi akkurat kan spørre om på spa'et, sier Squires.