Den mest leste saken i dag, den 2.august, hos den britiske avisen Daily Mail omhandler at en nettside (denne) har lagt ut 50 bilder av menn som stirrer på kvinners bryster. Vel, Daily Mail oppgir nettsiden acidcow.com som sin kilde, men det ser ut til at det er lenken over som originalt var siden hvor bildene ble lagt ut.

Uansett, vi er selvfølgelig såpass undersøkende journalister at vi sjekker opp dette fenomenet som har fått såpass stor oppmerksomhet på de britiske øyene. Så hvorfor stirrer menn på kvinners bryster?

Vel, Yahoo answers - hvor vanlige folk kan stille spørsmål og svare har noen forslag til hvorfor:

- Det er et naturlig instinkt. Bryster = mat fra fødselen av og de kommer aldri over det.

- De ser fine ut når de er store.

Og vår favoritt: - Fordi de kan.

Nå betviler vi at det helt er den vitenskapelige eller psykologiske forklaringen. Undersøkelser har vist at noe av det første menn ser på hos kvinner er brystene, men det hjelper jo oss lite til å forstå hvorfor. Tressugar, som er en slags Side2 i USA, viste til denne undersøkelsen (47 prosent ser på puppene først, før noe annet). Uten å gi oss noen forklaring.

Så leste vi litt på vår favoritt nettavis, hinudstantimes.com, som kunne forklare oss hvorfor. Menn stirrer på pupper av akkurat samme grunn som kvinner ser på fine klær, sko og interiør:

- Fordi det er visuelt tilfredsstillende, sier vitenskapsfolka til avisen.

Vi sier som de sier i USA: DUH!

Hvis du eventuelt mener at hele denne saken er skrevet fordi vi kunne legge inn bilder av menn som stirrer på pupper så tar du selvfølgelig ikke så veldig feil. Vi er enkle slik. Det er jo tross alt vitenskapelig bevist at det er visuelt tilfredsstillende. Det er dessuten noe vi gjør fra barnsben av: