(SIDE2): Hvis du irriterer deg over synlige BH-stropper eller synes at BHen gnisser på skuldrene, så kan disse triksene hjelpe deg.

Nettsiden Buzzfeed.com har samlet flere enkle og supre tips for hvordan du kan løse enkle «BH-kriser». Her er noen av de smarte løsningene:

1. Usikker på om BHen sitter godt nok? Dette sjekker du enkelt selv ved å stikke to fingre under BH-stroppen. Hvis dette ikke går sitter BHen for stramt. Får du derimot plass til hele hånda sitter BHen for løst.

2. Lurer du på hvordan du skal få puppene til å se bra ut i en kjole med åpen rygg uten å bruke BH? Sy inn fremsiden på en stroppeløs BH i kjolen.

3. Unngå synlige BH-stropper når du går med singlet og lignende topper ved å feste en binders eller lignende på BH-stroppene bak.

4. Ønsker du å skjule utringningen kan produktet «camisecret» være en mulig løsning.

5. Sliter du med at den stroppeløse BHen stadig glir nedover? Fest en ekstra BH-stropp rundt hele BHen for å holde den på plass!

6. Gnager BHen på skulderen kan små tilpassede skulderputer hjelpe deg.

7. Når du skal dusje etter trening så kan du ta med deg sports-BHen å håndvaske den der.

8. Det høres kanskje rart ut, men en salatslynge kan være et genialt redskap for å få undertøyet ditt til å tørke raskere etter vask.

9. Oppbevar BHene dine på en kleshenger for å spare plass samtidig som de lettere bevarer formen.