Gå til sidens hovedinnhold

Budstikka frir til sporty ungdom

Tirsdag lanserer Asker og Bærums Budstikke en lokal ukeavis for alle unge bæringer og askerbøringer som er interessert i sport.

For tre år siden lanserte Budstikka planer om en ny riksdekkende sportsavis. Avisen jobbet lenge med å få tak i investorer, men prosjektet er lagt på is.

Nå satser man på å tilfredstille lokale ungedommer i stedet.

- I vårt distrikt er det nærmere 20.000 barn og unge som driver idrett. De har krav på større oppmerksomhet enn det vi kan gi dem gjennom vår ordinære avis, sier ansvarlig redaktør Andreas Gjølme i en pressemelding.

Gjølme legger ikke skjul på at Budstikka Ung Sport også henvender seg til foreldre og besteforeldre. Samt alle som er engasjert i driften av de mange idrettslagene i de to kommunene.

- Målet er fange opp alle idrettsaktiviteter for unge utøvere. Det blir en avis basert på mangfoldet i Asker og Bærum. I denne avisen glemmer vi eliteutøverne. Det er våre unge – både de håpefulle og de som er med på grunn av leken og de sosiale rammene – som skal prege Budstikka Ung Sport, sier Gjølme.

Avisen vil komme ut hver tirsdag og følge hovedavisen. Et stort frilanskorps skal påse at lokale arrangementer blir dekket. Navn, bilder og resultatlister er viktige elementer i avisen.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot