Gå til sidens hovedinnhold

Buksedresser i alle farger

Kjendisene har kastet seg på trenden.

(SIDE2): Buksedressen er tilbake! Den er ikke bare super trendy, men også veldig allsidig.

Buksedressen - jumpsuiten, buksedrakten, eller playsuiten, preget motebildet på 70-tallet, og nå har den gjort sitt comeback for alvor.

70-tallet var faktisk et veldig stilig tiår, og mer og mer av stilen kommer tilbake denne songen.

Buksedressen kommer i både lange, medium og korte versjoner – og kjendisene elsker dem alle.

Fargerike buksedresser
Denne sesongen er det sterke farger som gjelder. De fleste catwalker har krydd av knallfarger som oransje, lilla, turkis, rosa og gult. Blant annet hos Marc Jacobs, Miu Miu og Versace, for å nevne noen.

«Strictly Come Dancing»-programlederen Tess Daly tok pusten fra alle da hun ankom TRIC Awards i London tirsdag kveld, i en oransje buksedress fra Max Mara.

Fargerike accessories og sko med korkhæl gjorde 70-talls looken komplett.

Også Brooklyn Decker hadde valgt en fargerik buksedress fra Max Mara på premieren til filmen «Just Go With It». Det ble til og med hevdet at Brooklyn, i det lekre antrekket, stjal oppmerksomheten fra selveste Jennifer Aniston.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Print
De vågale kan gå for en buksedress med print, som sett på Alexa Chung og Rihanna. Buksedresser i denim er også helt riktig for denne sesongen.

LES OGSÅ:Ville du gått med dette?

Mens Max Mara, Marc Jacobs og Paul Smith har valgt sterke farger for denne sesongens buksedresser, så er Yves St. Laurent, som alltid, klassisk. Dette er altså for de som ikke er klar for å kaste av seg de mørke plaggene helt enda.

På sin vår/sommer visning 2011, viste Yves St. Laurent helsvarte buksedresser med halternecker. Noe som både er sexy og slankende på en gang.

Eva Longoria brukte en svart buksedress med åpen rygg, under åpningen av Tom Fords flagshipstore.

LES MER:- Disse plaggene du ha

For alle!
Rockestjerner liker tettsittende busedresser, mens astronauter bruker den for dens funksjonalitet. Kvinnelige actionhelter bruker dem for å få oss til å beundre deres former. Og moteelskere? De bruker den fordi den er alt mote burde være; flatterende, allsidig, enkel å bruke - og trendy.

Alle kan finne en som passer til sin kropp. Her er noen tips:

- Se etter en buksedress i ett lett, flommende stoff, som flatterer figuren din.
- Buksedressen har ofte en løs fasong. Fremhev ditt slankeste punkt med et belte, eller gå med skyhøye hæler for en lang silhuett.
- Buksedressen er et statement i seg selv, så det er ingen grunn til å pøse på med store smykker eller for mye sminke.

Se bilder av kjendiser i buksedresser her - og bli inspirert!

4133

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?