Gå til sidens hovedinnhold

Hold stilen i regnværet

Klassiske snitt, i lekre fargekombinasjoner fra kjendisfavoritt.

(SIDE2): Selv om vi nå går inn i den lyse og solfylte delen av året, er det liten tvil om at sommer i Norge også bety regn.

SE BILDER FRA KOLLEKSJONEN NEDERST I SAKEN!

Trendy i regnværet
Å holde stilen i regnværet er en enkel sak, spesielt denne sesongen. Som vi tidligere har skrevet er nemlig trenchcoaten ett av vårens og sommerens trendplagg, og sjansen for at du får god bruk for denne jakken i vår og utover sommeren er stor.

Nye fargekombinasjoner
Tidligere denne uken lanserte Burberry sin «April Showers»-kolleksjon. Det engelske motehuset, med designer Christopher Bailey (38) i spissen, har designet en fargerik kolleksjon, men med klassiske Burberry snitt.

Bailey har jobbet både for Donna Karan og Gucci, men begynte å jobbe for Burberry i 2001.

Designeren har fått kreditten for at Burberry har blitt så suksessfullt i senere tid.

I 2008 dannet han sammen med direktøren for Burberry, Angela Ahrendts, «The Burberry Foundation», som er dedikert til å hjelpe unge mennesker realisere sine mål og drømmer med sin kreativitet.

SE VIDEO AV KOLLEKSJONEN HER:(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Menn og kvinner
Trenchcoaten kommer i nye og friske fargekombinasjoner, men det er ikke bare den klassiske jakken som presenteres i den lekre kolleksjonen.

Kolleksjonen er for både menn og kvinner, og inkluderer blant annet poloskjorter, kjoler, polstret jakker og accessories.

SE BILDER FRA KOLLEKSJONEN HER:(artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

3188

Kjendisfavoritt
Det er ingen hemmelighet at kjendisene digger Burberry, og de blir stadig observert med den trendy, men klassiske jakken.

SE BILDER AV KJENDISER I TRENCHCOAT HER:(artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

3189

Burberry-modell
Vakre Emma Watson har i to sesonger vært modell for det engelske motehuset, og hun stilte blant annet opp i en kampanje sammen med sin bror Alex Watson.

Les saken her:Se, Emma poserer med lillebror

SE VIDEO FRA PHOTOSHOOTET HER:

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot