Gå til sidens hovedinnhold

Bygg din egen MP3-spiller

Det er mange som bygger egne datamaskiner og andre tekniske duppedingser. Men å bygge MP3-spillere er litt sjeldnere. Når får du likevel muligheten.

Elektronikknerder kan nå kaste seg over byggesettene som presenteres på MP3 Projects. Dette er et forum for folk som ønsker å bygge sine egne MP3-spillere, og ifølge svenske Ny Teknik er det flere tusen interesserte som allerede har meldt sin interesse.

Selvgjort er velgjort
Det virker kanskje som en dårlig forretningsidé å selge byggesett som faktisk er dyrere enn hva en ferdig MP3-spilller er i butikken, men det viser seg at folk likevel er svært interessert i disse byggesettene.

- Det er følelsen av å ha bygget noe selv som er det viktigste, sier Jesper Hansen til Ny Teknikk.

Han har allerede laget egne modeller med betegnelsen ” Yampp” og "Yet Another MP3 Player". Han leverer også deler og bruksanvisninger til disse spillerne. Ifølge Hansen er mobilindustrien et godt sted å lete etter komponenter til egne elektronikkprosjekter.

Programvaren til MP3-spillerne som presenteres på MP3 Projects utvikles etter prinsippene for åpen kildekode. Dermed kan andre videreutvikle og forbedre programvaren.

Her kan du besøke MP3 Projects

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året