Gå til sidens hovedinnhold

Byste på ville veier

Skrekk og gru! 1968-generasjonen er tilbake, og resten kler på seg. Se skrekkbildene fra American Music Awards.

(SIDE2): Under American Music Awards i natt var det kvinnene som stjal showet. Dristige dronninger som Gwen Stefani, Destiny's Child-damene, Shakira og Mariah Carey fikk alle hver sin pris.

Men det spørs om ikke antrekkene gir dem mer ettermæle enn selve prisen.

  • Se de verste bildene nederst i saken

Det så nemlig ut som flere av kvinnene ved festen hadde inngått en hemmelig pakt om å fronte en ny trend - med frontpartiet. I stedet for et forsiktig løft ved hjelp av en stødig BH, kom de med sine to fordeler plassert på hver sin side av kroppen.

68-eren tilbake
Det store på kjolefronten er nemlig en dyp splitt midt mellom brystene, helst fra halsen og ned til midjen. Dette ville normalt fordret en temmelig kreativ bysteholderbruk, men i stedet har stjernene gjort som sine mødre i 68-generasjonen - kastet stroppeuhyret og sluppet bysten på ville veier.

Mariah Carey viste seg til alt overmål i to forskjellige kjoler, den andre med en kløft få kan gjøre etter henne. Også Ashanti hadde skapt stor avstand i midtpartiet, mens Carmen Electra og playmate Barbara Moore hadde prøvd å plassere silikonbombene på den naturlige måten.

Tekkelig og frustrert
Pamela Anderson som normalt liker å slippe store deler av kroppen ut i det fri, var oppsiktsvekkende påkledd oventil under nattens show. Også Shakira holdt seg til en svært tekkelig stil, sammen med trenddronningen Gwen Stefani.

Hillary Duff var muligens kveldens mest frustrerte. Hun ankom i en glitrende kreasjon som i beste fall lignet på en sekk med stropp rundt halsen. Men hun rakk å ha på seg fire antrekk i løpet av kvelden, hvorav det tredje kan sies å yte henne en viss grad av rettferdighet.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken