Gå til sidens hovedinnhold

Bytter liv for en dag

Har du noen gang drømt å gjøre noe helt annet? Bytte liv med noen bare for en dag? En bussvertinne får oppfylt sin største drøm. Katrine Moholt er programleder.

Bussvertinnen Maria Elisabeth Oustad får oppfylt sin største drøm - nemlig å bytte liv med vokalisten Tore Halvorsen i dansebandet Ole Ivars. Hva han ikke vet, er at han skal ta Maria Elisabeths plass som bussvert på Sæfflebussen til Stockholm. Se den morsomme dokumentaren på TV 2 i kveld.

Maria Elisabeth Oustad er ei gladjente som både synger og tar seg en svingom hjemme på kjøkkenet. Dansebandmusikk har alltid gjort bussvertinnen glad, og i flere år har en av hennes drømmer vært å få opptre med et danseband. Denne dagen ringer det på døren. Utenfor står en forventningsfull programleder, Katrine Moholt.

Digger Ole Ivars
Katrine har en stor overraskelse på lager. TV 2 vil oppfylle Maria Elisabeths drøm om å være danseband vokalist for en dag - og hun skal få opptre med yndlings dansebandet Ole Ivars.

- Hva er det som er så spesielt med Ole Ivars og vokalisten Tore Halvorsen, spør programleder Katrine Moholt.

- Jeg har fulgt Ole Ivars i mange år og for meg er Tore en godgutt. Han er flink å synge, han er et medmenneske som snakker med alle type mennesker. Han er overhode ikke noe snobbete type selv om han har oppnådd stor suksess med dansebandet.

Hjemme hos Tore

Programleder Katrine Moholt tar Maria Elisabeth med hjem til Tore slik at hun får møte sin store helt. Det blir et hjertelig møte med mange klemmer, mye sang og latter. Tore får seg en stor overraskelse når han får beskjed om at han skal bytte jobb med Maria Elisabeth - for en dag.

- Jeg som bussvert på Sæfflebussen til Stockholm? Hva sier dere? Skal jeg stå opp klokken fem om morgenen og smøre rundstykker til 52 passasjerer? Hvordan dette går får vi nå se, sier en lattermild dansevokalist.

Hvordan det går med dansebandvokalisten Tore som bussvert og bussvertinnen Maria Elisabeth som dansebandvokalist i Ole Ivars kan du se i kveld klokken 20.00 på TV 2.

På TV 2 tirsdag 16. desember 2003 kl. 20.00.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn