Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr kjendissæd

Nå kan du nesten få barn med Jude Law eller Colin Farrell.

(SIDE2): California Cryobank satser nemlig på donorer som ligner på berømte skuespillere, idrettsutøvere og musikere, skriver Reuters.

Sædbanken ligger selvsagt i Los Angeles, California.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ben, David eller Mark?
I registeret finnes donorer som hevdes å være utseendemessig dobbeltgjengerne til blant andre Ben Affleck, David Beckham, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Vin Diesel, Tom Hanks eller Hugh Grant.

I bankens register kan du finne donorer ved å fylle ut kriterier som hår, øyenfarge og høyde, for deretter å få en oversikt over hvilken kjendis donoren minner mest om.

- Spørsmålet våre klienter ofte stiller er hvem donoren linger på. Derfor besluttet vi at dette ville være en fantastisk måte å gi våre klienter et fullstendig svar. Og klientene elsker det, vår «look-a-like-service» har kun vært tilgjengelig i en uke, men trafikken har steget med 50 prosent, sier kommunikasjonssjef ved CCB Scott Brown til Reuters.

Utfyllende tester
Men, det er ikke hvem som helst som slipper gjennom som donor. For å bidra med at sitt dobbeltgjenger-utseende skal videreføres skal det mer enn et godt utseende til.

Kun 1 prosent av de som søker slipper gjennom testene som sæddonor hos CCB.

Man må gjennomføre DNA-test, blodprøver og vise til helsehistorien til familien for tre generasjoner. I tillegg må spermkvaliteten være på topp.

Men om en donor ligner på en kjendis har imidlertid ingenting med «opptaket» å gjøre i utgangspunktet.

- Å finne «look-a-likes» kommer etter at donoren er kvalifisert.

CCB har jobbet med dobbeltgjengerprosjektet i et halvt år, og hevder de har et team som jobber med å finne så nøyaktige etterligninger som mulig.

Her kan du sjekke ut det nye donorsystemet.(Ekstern link).

Kommentarer til denne saken