Gå til sidens hovedinnhold

Cameron Diaz deler sminkefri selfie med viktig budskap

- Det finnes kun ett alternativ til å bli eldre, og det suger virkelig, sier skuespilleren.

(SIDE2): Selv om det å bli eldre er en helt naturlig del av livet, så er det mange som gjør alt for å skjule aldringstegnene. Vi får hele tiden tips til hvordan vi kan holde huden ung og kroppen godt trent, men er det egentlig så viktig å se ung ut?

Ikke ifølge skuespiller Cameron Diaz (43).

- Jeg sier alltid at det kun finnes et alternativ til å bli eldre, og det suger virkelig, sier Diaz til Parade.

LES OGSÅ: Slik forandres sex-livet etter hvert som man blir eldre

Latter forlenger livet

I stedet for å være redd for å bli eldre, bestemte Diaz seg for å lære mer om selve aldringsprosessen. Hun ville vite hva som skjer med kroppen når vi blir eldre, og hvorfor det skjer.

Det har hun skrevet om i sin andre bok, «The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strength and the Privilege of Time».

- Jeg tror folk er redd for å bli eldre fordi de ikke forstår det, vi vet ikke hva det er og føler vi mister kontrollen. Vi tror at man kun kan være «ung» til fylte 35 år. Det er liksom bristepunktet for mange. Jeg tror det er da folk begynner å si «det er så tungt å stå opp om morgenen». Aktiviteter som man tidligere har vært vant til å gjøre kjennes vanskeligere å utføre. Det går sakte nedover, før det plutselig går raskt, sier Diaz.

Diaz lærte at humor og latter faktisk forlenger livet.

- Vi gjorde forskning på det, så nå har vi bevis. Jeg kjenner mange eldre mennesker som har mye humor og de har det virkelig fint i livet. De lever også et langt liv.

Sminkefri på Instagram

Nylig delte Diaz et bilde av seg selv uten sminke på Instagram, der hun viser frem den nye boken sin.

- Jeg er så glad for å kunne fortsette den samtalen, for det å lære at man kan eldes på en god måte vil faktisk hjelpe deg med å eldes bedre. Hvis du skjønner hvordan kroppen din fungerer kan du gjøre ditt for å holde den i best mulig form, slik at den kan bære deg gjennom et godt og vakkert liv, skriver Diaz på Instagram.

LES OGSÅ: Fem grunner til at livet blir bedre jo eldre du blir

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken