Gå til sidens hovedinnhold

Avbrøt intervju etter Barrymore-stikk

Ikke en god dag på  jobben for denne radioverten.

(SIDE2): Cameron Diaz avbrøt et intervju på radiokanalen KIIS, etter at de australske radiovertene kom med et stikk rettet mot skuespillerens gode venninne, Drew Barrymore.

Diaz (42) og hennes motskuespiller fra filmen «Sex Tape», Jason Segel, gjorde radiointervjuet i forbindelse med lanseringen av deres nye film.

Da den ene radioverten, som kaller seg Jackie O, nevnte at deres datter i filmen, ikke er så ulik Barrymores karakter i E.T., ble det god stemning.

- Åh, ja. Hun gjør det, nå som du nevner det. Hun er like kvikk og lystig som Drew er, også. Hun er en søt liten jente, sa Diaz ifølge People.

Tok opp Barrymores rusmisbruk

Så kom kommentaren, fra den andre radioverten Kyle, som fikk Diaz til å reagere:

- La oss håpe hun ikke går igjennom det som Drew Barrymore gjorde under de årene hvor hun ruset seg. Det var ikke noe særlig å se på, og det var sikkert ikke så greit å være henne heller, kan jeg tenke meg, sa radioverten.

Og mens den første halvdelen av intervjuet var lattermildt fra Camerons side, så ble stemningen ganske så kjedelig.

- Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere, sa verten, for å forsøke å lette på stemningen.

- Jeg er sikker på at du aldri har vært igjennom rusmisbruk, har du vel? Eller alkoholisme, eller noen ting som det? Du er ganske streit... alltid gjort det rette? Gratulerer, sa Diaz.

Og det radioverten da forsøkte å ro seg i land med, var at hun er en venn av Benji Madden, som er stjernens nye kjæreste. Uten respons.

Bestemte seg for å avbryte

Den andre radioverten forsøkte så å vri samtalen over på Segel, men Diaz var tydelig ikke med på notene, og avbrøt intervjuet.

- Vi må gå nå. Beklager, men de sier vi må begynne å runde av, sa hun, og la på.

Etter intervjuet var avsluttet kunne beggge radiovertene være enige i at det ikke hadde gått helt som planlagt.

- Bra jobba, Kyle. Du ødela intervjuet. Først tok du opp Drew Barrymore, hennes beste venn som har slitt med rusmisbruk - det er hennes beste venn! Så tok du opp Benji, og vi vet jo alle hvor lite Cameron liker å snakke om privatlivet sitt.

Men Kyle ønsker likevel ikke å beklage, og synes hun fikk frem viktige poeng.

- Kanskje de heller bare skulle ha kjøpt reklameplass, om de ønsket å selge filmen, sa hun.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken