Gå til sidens hovedinnhold

Har Cameron tatt silikon?

Nye bilder i bikini viser en ny versjon av Cameron Diaz.

(SIDE2): Den vakre skuespilleren var på Hawaii i julen og da ble det knipset nye bilder av henne på stranda. I en liten grå og gul bikini kommer det tydelig fram at hun kan ha tatt justert puppene opp en cupstørrelse, hevder den britiske avisen Daily Mail.

En plastisk kirurg hevder overfor at hun har operert inn små silikonimplantater i brystene, og da operasjonen skal ha funnet sted noen uker før jul.

Se de nye bildene her!

Ikke imot
Ifølge avisen skal stjernen ha ytret ønske om å få en litt mer formfull kropp. I et tidligere intervju med magasinet Marie Claire uttalte Diaz at hun rett og slett ikke hadde en yppig og formfull kropp, men ønsket seg det.

Hun har tidligere operert nesen noen ganger på grunn av brudd, men hun skal ikke ha lagt seg under kniven for noe annet. Men hun har aldri lagt skjul på at plastisk kirurgi er noe hun kan vurdere.

- Jeg har ikke gjort noe for øyeblikket, men vi får se. Så langt, så vel. Men aldri si aldri, uttalte Cameron til britiske Vouge i 2010.

Lokkene falt
Det var ikke bare opererte pupper som fikk oppmerksomhet etter bikinibildene, Cameron hadde også klippet av seg det lyse håret. Det lange håret har måttet vike for en kortere sveis med lengde til ørene.

Filmstjernen skal for tiden være singel, men det ryktes at hun har vært sammen med rappermogul Diddy. Hun har ikke hatt en lengre forhold siden hun var sammen med Justin Timberlake for noen år siden.

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken