Gå til sidens hovedinnhold

Derfor er hun drømmedama

Skuespillerinnen avslører hvorfor hun er så populært blant gutta.

(SIDE2): Cameron Diaz er alt det en mann vil ha.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Raske biler
Hun er sexy, høy, naturlig vakker, morsom og har en bankkonto de fleste bare kan drømme om. Men det er ikke bare dette som gjør at 37-åringen er en av verdens mest ettertraktede kjendiskvinner. Cameron Diaz elsker nemlig sport og å kjøre biler som går fort, skriver Thesun.

I forbindelse med promoteringen av den nye actionkomedie-filmen «Knight And Day» var Tom Cruise og Camerson Diaz nylig gjester på TV-showet «Top Gear». Der fikk de prøve seg på rallybanen i flere biler, blant annet en «Kia Cee`d». Etter den fartsfylte turen sa Cameron Diaz at dette er noe av det morsomste hun har opplevd.

- Jeg elsket å være med på «Top Gear», det var fantastisk gøy, har skuespilleren uttalt.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Aktiv
Det er ikke bare raske biler Cameron Diaz synes er gøy. Den spreke dama er interessert i flere sportsgrener. Surfing, snowboard og baseball er noen av hennes favorittaktiviteter, men innrømmer at hun gjerne skulle hatt bedre tid.

- Jeg har nesten ikke tid til å drive med sport lengre. Jeg og mine venner snakker alltid om at vi skulle ha spilt en baseballkamp eller hengt sammen i helgene, men vi er alle opptatt med vårt, forklarer Cameron Diaz.

Les også: En skikkelig guttejente

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken