Gå til sidens hovedinnhold

Pikant trekantdrama

Nysingle Leo ute etter Cameron Diaz. Men i kulissene lurer Jude Law...

(SIDE2): Vakre Cameron Diaz er i sentrum av det som ser ut til å bli sommerens desidert mest celebre trekantdrama.

Og passende nok er det den britiske hovedstaden London som er åstedet for den Shakespeare-aktige kjærlighetshistorien.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Hemmelig date
Ifølge The Sun er det nemlig ikke hvem som helst som er ute etter 36-åringens gunst. Leonardo DiCaprio, som nylig gikk fra sin brasilianske kjæreste Bar Rafaeli skal etter det avisen erfarer være på knærne etter Cameron.

- Leo er tilbake på markedet etter bruddet og Cameron har gjengjeldt interessen. Hun har besøkt ham i leiligheten han leier i vest-London et par ganger etter en rekke hemmelige dater. De spøkte med venner om at de spilte sjakk, sier en ikke navngitt kilde.

Jude også med i spillet?
Men om du trodde Diaz var fornøyd med å ha en av klodens mest ettertraktede ungkarer etter seg, bør du tro igjen. Det verserer nemlig også sterke rykter om at den engelske storsjarmøren Jude Law er på banen i kampen om Cameron.

Law og Diaz spilte mot hverandre i «The Holiday» fra 2006 og har siden den gang vært gode venner. Men etter at de to nylig ble observert på en fasjonabel nattklubb sammen skal ting ha endret seg.

- Nå som de begge er single er ting litt annerledes mellom dem. Jude har flørtet med henne og hun spiller med, sier en kilde til The Sun.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken