Gå til sidens hovedinnhold

Men Cameron da!

Denne scenen med Cameron Diaz ville neppe passert norsk likestillingslov.

(SIDE2:) Å reklamere med veildreide damer som såper inn biler, var i en periode en populær måte å selge biler på helt til det ble forbudt med slik reklame, i alle fall i Norge.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Parodi
I filmens verden er det ikke så uvanlig å harselere med den nå parodiske måten å få menn til å kjøpe et kjøretøy. Harald Zwart moret seg med å la Liv Tyler vaske bilen i komedien «One Night at McCool's».

Og i sin siste film er det Cameron Diaz som går til verket.

Årets verste lærer?
«Bad Teacher» er således heller ingen politisk korrekt komedie.

Den handler om en uortodoks kvinnelig lærer som leter etter en mann og som slett ikke vil ha gymlæreren I Jason Segels skikkelse, men heller den nye vikarlæreren, spilt av Justin Timberlake, Cameron Diaz eks. Og hun er villig til å gjøre alt for å få ham, også delta i vaske biler-lørdagen der ungene samler inn penger til skolen.

- Vi ville ha med Justin fordi han er en naturlig komiker, sa Cameron Diaz som nylig gjestet Jimmy Kimmel Show. Diaz kaller «Bad Teacher» «skitten, men morsom» og avslørte at hun kunne være frekk selv.

- Jeg elsker porno, sa hun til Kimmel, som umiddelbart svarte.

- La oss glemme alle andre spørsmål og fokusere på dette. Det skal dog også sies at Diaz også sa at Per Ulv også var hennes største superhelt.

4105

SE VIDEO AV BAD TEACHER

HTML EMBED
Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken