Gå til sidens hovedinnhold

- Sex er best

Cameron Diaz gir deg tipsene som holder deg ung.

(SIDE2): Skuespillerinne Cameron Diaz (37) har også tidligere vist seg å ha et ganske så liberalt og avslappet forhold til kroppen og dens muligheter.

Tidligere har hun uttalt at daglig sex bør være en menneskerett, og fortalt at hun sparer miljøet ved å ikke trekke ned hver gang hun har vært på do - et ekte barn av tidligere hippiegenerasjonen, kan man tro.

Les: - Jeg trekker ikke ned på do

Mye av det meste
Nå forteller også Diaz hva som er de beste triksene for å holde seg ung.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

- Ungdomskilden, skal vi se.. Jeg tror det er trening, et sunt kosthold, mye vann, mye latter, mye sex. Ja, sex, vi trenger det som mennesker. Det er sunt, det er naturlig, det er derfor vi er her, sier hun til britiske Vogue.

Diaz sier også at hun like gjerne kan benytte seg av utseendet mens hun fremdeles har det.

- Jeg kan like gjerne nyte det mens jeg fremdeles har det. Man må være realistisk, jeg mener, jeg har ikke lyst å se ut som jeg er 25 igjen.

A-Rod
Diaz, som tidligere var sammen med Justin Timberlake i fire år, har den siste tiden blitt sett sammen med New York Yankeespilleren Alex Rodriguez.

Les: Camerons nye mann

A-Rod har vært sammen med en lang rekke av Hollywoods kjendisdamer, og er beryktet for sitt dametekke. Så langt har ingen av de to bekreftet at de har et forhold.

Cameron Diaz er for tiden aktuell med blant annet «Shrek Forever After» og «Bad Teacher».

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken