Gå til sidens hovedinnhold

- Skremmer meg ikke

Hollywoodstjernen er ikke redd for å fylle førti.

(SIDE2:) Det er 13 år siden vi ble sjarmert av Cameron Diaz i komedien «Alle Elsker Mary» fra 1998. Neste år fyller skuespilleren førti, men sier at hun ikke er redd for noen førtiårskrise.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Lykkelig
Den 38 år gamle skuespilleren har bursdag i august, og neste år fyller hun altså førti. Men dette skremmer ikke den sexy skuespillerinnen, skriver Splash News.

- Livet er så mye bedre når man blir eldre. Jeg føler meg mer lykkelig nå enn da jeg var både 29, 30 og 35 år. Jeg foretrekker det, sier Cameron Diaz i et intervju med det australske magasine «Cleo».

Sexy kropp
Det er ikke vanskelig å se at Cameron Diaz tar godt vare på kroppen sin, men det kommer ikke graits. Variert og morsom trening er den viktigste treningsmetoden til Cameron Diaz som gir henne topp «Hollywood-kropp». Hun trener minst fem ganger i uka og hun elsker utendørsaktiviter.

Suring, snowboard og klatring er noen av treningsformene blondinen setter mest pris på. . De gangene hun velger å stikke innom treningsstudioet er det en kombinasjon av styrketrening og kondisjonstrening som gjelder.

Den vakre 38-åringen har tidligere avslørt at hun karbohydrater og at hun spiser seks små måltider om dagen med få karbohydrater. Cameron Diaz drikker også flere proteinshaker i løpet av dagen og sier det fungerer som et utmerket mellommåltid.

Ellers passer hun på å få i seg en håndfull neve med nøtter og tørket frukt hver dag.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

- Ikke flaut
Cameron Diaz har i sommer vært aktuell med filmen «The Bad Teacher», der hun blant annet må spille inn sexscener sammen med eksen Justin Timberlake. Men 38-åringen sier hun aldri hadde problemer med dette selv om de to er gamle kjærester.

Skuespiller Cameron Diaz mener det er en fordel å kjenne hverandre når man skal spille inn scener av den romantiske arten.


- Det var ikke flaut. Det er pinligere når man ikke kjenner hverandre, mener Cameron Diaz og legger til at hun har et godt vennskapsforhold til artisten.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken