Gå til sidens hovedinnhold

Viste frem leggene

Cameron Diaz har god grunn til å smile.

(SIDE2): Cameron Diaz så ikke mindre enn fantastisk ut da hun tirsdag denne uken skulle gjeste talkshowet, «Good Morning America».

Den veldreide 37-åringen smilte og vinket til både fotografer, og fans, som hadde møtt opp utenfor ABCs studio i New York, i håp om å få et glimt av superstjernen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Avslappet og trendy
Det er i forbindelse med actionkomedien «Knight and Day», som har premiere i USA på fredag, Diaz stilte opp for intervju. Filmen har allerede hatt premiere i Europa, og både Diaz og medspiller, Tom Cruise, kom nylig tilbake etter en promotur til den spanske byen Sevilla.

Frøken Diaz hadde på seg en sandfarget, ultrakort shorts som fremhenvet hennes lange veltrente ben, og solbrune farge. Hun kombinerte shortsen med en hvit singlet, og en lyseblå blazer. På føttene hadde hun et par sandfargede sko med kilhæl, og trendy skinndetaljer. Rundt halsen hadde hun et tykt kjede i gull, samt et kraftig, men gjennomsiktig armbånd.

Håret hadde den vakre skuespilleren satt opp i en slapp knute bak, og dette matchet den ellers så avslappede stilen.

Stod i stil
Medspiller, Cruise, hadde også valgt en meget casual look denne dagen. I en lyseblå skjorte, i samme fargetone som Diaz sin blazer, og mørke dongeribukser, smilte også han til fotografene under sine mørke Ray Ban solbriller.

Cruise har virkelig fått bryne seg på sin siste film.

SE VIDEO AV KNIGHT AND DAY

HTML EMBED
video_embed(13084,1);

Han gjorde nemlig mange av de halsbrekkene stuntene i «Knight and Day». I filmen spiller Cruise agenten som tar med seg Diaz ut på date, bare for å oppdage at han må kaste seg av gårde på oppdrag, med kjæresten på slep.

Se bilder fra innspillingen her: Hva i alle dager gjør han her?

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken