(SIDE2): Camilla Läckberg har solgt over en million av sine krimbøker med handling fra Fjällbacka, rett over svenskegrensen, her hjemme.

Fått kjeft for aldersforskjellen

Den 41 år gamle krimforfatteren er også en kjent for å delta i debatter i Sverige. Men de siste årene er det hennes privatliv som har stått i fokus, gjerne på hennes Instagram hvor hun er veldig aktiv.

Årsaken er at Läckberg etter at hun skilte seg, slo seg sammen med den 13 år yngre bokseren Simon Sköld. Mange har ønsket å ytre seg om at den 41 år gamle krimforfatteren har funnet kjærligheten med en så mye yngre mann.

I disse dager venter de sitt første barn sammen, og det er i den anledning at Läckberg la ut bildet av seg selv med kommentaren «morgentrøtt, ingen sminke og en over 40 i undertøy. Hører bokstavelig talt hvordan terapitimene fullstendig singler for en del følgere her. Men god mandagsmorgen til dere alle. Ukens magebilde, og uke 34 nå! Innså nylig at hun antas å komme påskeaften, så kanskje det er en riktig liten påskekjerring jeg og Simon skal ha», skriver Läckberg.

Beskyldes for bildejuks

Kort tid etter ble hun straks beskyldt for å ha manipulert bildet av en rekke følgere. De mener hun har gått for en «optisk illusjon» med dusjvegg og fliser.

Også Läckbergs eksmann, Martin Melin, skrev «ser manipulert ut».

- Det var virkelig bare en spøk, har han nå uttalt.

De fleste av kommentarene ble fjernet, ifølge Läckberg ikke av henne selv.

Men eksmannens har fått stå.

- Jeg ringte Camilla straks etterpå og hun lo og sa jeg var tåpelig, sier Martin Melin til Expressen.

- Ikke slett dem

Derimot er krimdronningen ganske lei av alle negative kommentarer rundt sin egen person.

Hun la straks etter ut et bilde som illustrerte at det ikke var manipulert.

- Jaha. Selvfølgelig måtte det komme noen sure kommentarer om at bildet er manipulert. (Kommentarene forsvant dog, enten angret noen seg eller så ville noen av dere være «snille» og anmelde dem. Det behøver dere ikke gjøre. La dem stå, jeg er en stor pike, skriver hun under bildet nummer to.