Spillutvikleren Crystal Dynamics annonserte i slutten av juni at nye Lara Croft blir den britiske skuespilleren Camilla Luddington (28).

Det var angivelig en krevende prosess å finne skuespilleren, som skal være med på å forandre bildet av Lara Croft fra en selvsikker og sexy arkeolog og eventyrer til den mer usikre, naive kvinnen i begynnelsen av 20-årene vi skal få møte i neste spill.

Scener fra TV-serien «Californication» og bildene Camilla Luddington publiserer på sin twitterside viser at skuespilleren absolutt har en sexy side, men det er altså ikke bare den vi får se i neste «Tomb Raider».

- Vi er vant til å se Lara Croft som en kald drapskvinne som deler ut juling. Men her kommer vi også til å se henne i motgang, sier Luddington i det første av en serie videointervjuer kalt «The Final Hours of Tomb Raider».

Her får hun spørsmål om hun synes Lara Croft er et spillikon eller et sexsymbol.

- Jeg synes hun er begge deler. Hun er jo klart et spillikon, men jeg synes også hun er et sexsymbol fordi hun kjemper for det hun tror på. Hun er modig, og det er egenskaper jeg synes er sexy, sier Camilla.

«The Final Hours of Tomb Raider» er en dokumentar om utviklingen av spillet som vil bli tilgjengelig i fullversjon i mars 2013, ledet av spilljournalisten Geoff Keighley.

Dette er tredje dokumentar i serien, etter «The Final Hours of Portal 2» og «The Final Hours of Mass Effect 3». Men du trenger ikke å vente helt til neste år for å få et innblikk i spillet. Det varmes opp til lansering med en rekke minidokumentarer ledet av Zachary Levi, kjent fra komiserien «Chuck».

Den første episoden ble lagt ut på youtube.com 10. juli, og serien starter like gjerne med hovedpersonen selv. Du kan se hele minidokumentaren nedenfor:

HTML EMBED