(SIDE2): Nicole Kidman (46) forsikret seg om at alles øyner var på henne da hun ankom åpningsgallaen for filmfestivalen i Cannes onsdag kveld.

Det er filmen som hun selv har hovedrollen i, «Grace of Monaco», som åpner filmfestivalen i år, og Kidman så nærmest ut som en ekte prinsesse i sin glitrende kjole med klassisk snitt. Riktignok med et relativt vågalt print og skjørt - som var gjennomsiktig.

Sexy og elegant

En annen som strålte på den røde løperen var Blake Liveley, som i lengre tid har vært lite å se i rampelyset, men som nå gjør et velkomment comback.

Stjernen hadde antrukket seg i en burgunderrød kjole, med skyhøy splitt balansert ut av en tekkelig halslinning.

Stjernen hadde samlet håret i en høy, flettet hestehale, og øynene var sotet med brun øyenskygge - noe som var svært kledelig mot den burgunderrøde kjolen.

Zoe Salandana gikk for hvitt, og dette er kanskje ikke det stiligste antrekket vi har sett henne i, men hun var likevel vakker i den lette kjolen med blomsterdekorasjoner.

Underlig kreasjon

Derimot var Karlie Kloss ikke like heldig - eller det er vel alt ettersom hva man liker. Men dette var definitivt et underlig antrekk.

Kjolen bestod av forskjellig lag av blonder, i forskjellige toner - og det var så gjennomsiktig at hun nok like så godt kunne troppet opp i badedrakt.

Hvitt var tydeligvis en populær farge for kvelden, og stjerner som Laetitia Casta, Adele Exarchopoulos, Nadja Auermann, og Zhang Ziyigikk gikk også for lyse toner.

Jane Fonda (76) så intet mindre en slående vakker ut i sin fotside, røde kjole med intrikate perlebroderier, og viste de yngre jentene hvordan glamour virkelig skal gjøres.

Se kjolene her: