Gå til sidens hovedinnhold

Cannons

Cannons Tournament er et av de kuleste javaspillene vi har sett. Basert på en god gammel klassiker, og mulighet for multiplayer!

Det er mange telefoner som ikke kan spille Canons. Sony Ericsson er kjipe med koden sin, og en del telefoner støtter ikke multiplayer, men har du en relativt ny Nokia-telefon har du noe å glede deg til.

Spillet er like enkelt, som det er morsomt: Du skal sprenge motstanderen din til himmels med en tanks ved å justere skuddvinkel, ta hensyn til vindretning og beregne styrken i skuddet.

For å spille online må du først registrere deg med et kallenavn. Deretter starter spillet enkelt og greit, og jeg forsøker meg på å joine et spill. Det går heller dårlig og starter isteden mitt eget spill.

Det gikk helt strålende og spillets gang var enkelt morsomt. Ventetiden mellom hvert skudd tok litt i lengste laget, men ikke så det var plagsomt.

Etter å ha blitt skutt i filler ville jeg gjerne spille igjen, men her låser imidlertid spillet seg, og jeg må avslutte før jeg kan prøve igjen.

Spillet i seg selv er utrolig bra, men det er for mange feil i prosessene rundt spillet. Terningkast 4.

Spillet er testet på en Nokia 7250i. Funker ikke på Sony Ericsson-telefoner.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken