(VIXEN): Double trouble har fått en ny betydning.

For helt siden det ble kjent tidligere i år at Kate Moss og Cara Delevingne skulle gjøre motehuset Burberrys nye duftkampanje sammen har vi holdt pusten i spenning.

Nå er bildene endelig her!

De kule kampanjebildene er signert motefotograf Mario Testino, og det er første gangen modellene, it-jentene og trendsetterne gjør noe sammen foran kameraet.

“Kate har en veldig tilstedeværelse, og hun har humor og stil. Vi hadde møttes et par ganger før vi jobbet med My Burberry-kampanjen sammen, så jeg visste at vi ville ha det gøy sammen og at bildene ville bli superfine. Jeg har alltid sett opp til Kate,” sier Cara om sin modellkollega.

“Det jeg elsker med My Burberry er hvor tidløs den er – det er en duft som er så uanstrengt at du kan bruke den når som helst, hvor som helst”, sier Kate Moss om den nye duften som skal minne om Londons hager etter regnet.

Flakongen er inspirert av den klassiske Burberry-trenchen, og både Kate og Cara er selvsagt kledd i matchende jakker som de søker ly under når det regner parfyme (!) – se behind the scenes-videoen her:

HTML EMBED

Her er bildene fra fotograferingen: