(SIDE2): Cara Delevingne har ikke hendene fulle med å fronte verdensomspennende motehus, feste på jetsetter-vennene og spille inn Hollywood-filmer.

Midt oppe i det hele har trendsetteren og superstjernen også designet en helt ny veskekolleksjon i samarbeid med Mulberry. En kolleksjon som blir den fjerde i rekken for motehuset og supermodellen.

Inspirert av tatoveringer

De nye veskene har flere skjulte detaljer, og de fleste av dem er personlige små hemmeligheter som Cara Delevingne selv har lagt inn i designet.

Cara ønsket at det å åpne en av veskene skulle føles som å åpne et fint brev med en koselig overraskelse. Derfor har hver eneste veske et lite løvehode og et hjerteformet merke på innsiden av vesken.

Hjerteformen og løvehodet er en direkte referanse til en av Cara Delevingnes egne tatoveringer, som befinner seg på pekefingeren til supermodellen. Den var tidligere et hjerte, og ble etterhvert til et løvehode.

- Jeg ønsker at det skal være små hint i veskene som er basert på ting som er personlige for meg, og det er definitivt tatoveringene mine, sier supermodellen ifølge Dailymail.

Veskene er laget i England hos Mulberrys fabrikker i Somerset, og dermed har veskene også fått et stempelet «Made in England»
under bunnen. Briten Cara Delevingne har den samme tatoveringen under sin egen fot.