(SIDE2): Det er ikke alt hår som tåler den røffe Hollywood-behandlingen.

Skuespillernes lokker blekes, klippes, styles, rettes og krølles slik at de passer inn i den rollen produsenter og regissører har skjenket de med. Mange føler seg presset til å følge de krav som pålegges den rollen de skal spille, selv om det går på bekostning av egen velvære. Oscar-nominerte Carey Mulligan er en av de som ga etter for presset.

-Tar piller
Mulligan har endret hårsveis flere ganger de siste årene. Lite er igjen av det lange, mørkeblonde lokkene som kjennetegnet den britiske skuespilleren i begynnelsen av hennes karriere.

Ifølge Daily Mail har Mulligan i ren fortvilelse begynt å ta medikamenter, såkalte proteinkapsler, i et håp om at håret skal gro fortere tilbake.

- Hun er blitt anbefalt å ta pillene i seks måneder. Håret hennes kommer sakte, men sikkert tilbake, men det tar veldig lang tid og hun føler at hun ikke vil ha selvsikkerheten tilbake før hun er fornøyd med håret, skal en venn av Mulligan ha sagt.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Naturlig stil
Mange husker kanskje da Mulligan i 2009 bleket håret kritthvitt i forbindelse med rollen som en prostituert i gangsterfilmen «Public Enemies» med Johnny Depp i hovedrollen. Blekingen gjorde stor skade på håret.

Da hun i fjor landet rollen som Winnie Gekko i «Wall Street»-oppfølgeren lot hun lokkene falle, og hun fortsatte å farge håret blondt. Etterpå farget hun derimot håret rødt, men i sin siste film «Never Let Go» er hun igjen blondine.

Den søte skuespilleren vil derimot ikke gjøre det mange andre Hollywoodskuespillere, nemlig å la seg forføre av hårextensions.

Mulligan skal nemlig være svært opptatt av å spise organisk, og bruker nesten ikke noe sminke. Hun vil ifølge en venn gjerne være så naturlig som mulig, men da må hun bare smøre seg med tålmodighet om hun ønsker de lange lokkene sine tilbake.

SE FLERE BILDER AV MULLIGANS MANGE HÅRSVEISER HER:

4004