(SIDE2:) I helgen har Oliver Stones «Wall Street 2 – Money Never Sleeps» premiere. I filmen spiller Shia LaBeouf hovedrollen som den unge aksjemekleren Jacob. Han er også samboer med den sagnomsuste Gordon Gekkos datter.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hun spilles av det britiske stjernetalentet Carey Mulligan. Og skuespillerne fant ikke bare tonen på lerretet. To år etterpå er de fremdeles et par, men er ganske sparsomme om sitt privatliv og lar seg heller ikke lenger fotografere sammen på den røde løperen etter at forholdet er kjent.

LES MER:

Tjente 2,4 mill på spekulasjon
- Alle stjeler fra hverandre
- Han er sterk
Anmeldelse:Litt for lite Gekko

Mest berømt
Enkelte ganger fører et møte på duken til noe mer. Angelina Jolie vil ikke ha det på seg at hun la seg etter Brad Pitt under innspillingen av Mr. and Mrs. Smith, men tiltrekningen var garantert der. Mindre enn et år etterpå annonserte Brad Pitt at han og Jennifer Aniston skulle skilles.

Nå er Pitt og Jolie et par på fjerde året, og har seks barn.

Anna Paquin møtte Stephen Moyer da de ble castet for «True Blood». De er i den spesielle situasjonen at de både spiller par i TV-serien, samt at de privat nylig giftet seg.

Bror og søster
Det samme gjorde Michael C. Hall og Jennifer Carpenter fra TV-serien «Dexter». I TV-serien spiller de imidlertid bror og søster.

«Gossip Girl» har skapt flere parkonstellasjoner. Mest kjent er Blake Lively og Penn Badgley som har vært et par siden 2007. Som rollefigurene Serena van der Woodsen og Dan Humphrey er de også kjærester i serien.

Tom Felton, som spiller Draco Malfang i Harry Potter, dater stuntkoordinatoren på Harry Potter-filmene, Jade Olivia.

Holder ennå sammen
Vanessa Hudgens og Zac Efron opplevde mye ståk rundt sitt forhold, men har et av de sunnere unge forholdene gående, og har hatt det siden den første High School Musical-serien.

Slumdog Millionaire kastet ikke bare Freida Pinto og Dev Patel inn i rampelyset. Filmen kastet dem også inn i hverandres armer. Det tok en god stund før de bekreftet at de var et par, men nå har ingen av dem problemer med å snakke om det.

Holder ikke bestandig
Ikke alle forhold holder.

Meg Ryan møtte Russell Crowe på filmsettet til «Proof of Life».

Forholdet holdt ikke, og Ryan har benektet at Crowe var den utløsende faktor for at hun og Dennis Quaid gikk hver til sitt. Men forholdet vakte oppsikt fordi Ryan teknisk sett fremdeles var gift da de møttes. En ripe i lakken for dronningen av romantiske komedier og amerikanske kjærestedrømmer i USA.

«Gossip Girl»s Ed Westwick og Jessica Szohr er ikke lenger et par, skal vi tro dem selv, selv om de igjen skal ha funnet tonen under fjerde sesong av TV-serien. De må uansett forholde seg til hverandre på jobb.