(SIDE2:) Mens «Menn som hater kvinner» og resten av filmtrilogien over Stieg Larssons bøker venter på amerikansk kinovisning, går planene om en nyinnspilling i Hollywood sin gang.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det ryktes at et større stjernelag er klar for filmen som skal produseres av Sony Pictures.

Larssons mørke univers
Regissør David Fincher, mannen bak «Fight Club» og «Se7en» skal være aktuell som regissør for den første filmen, på engelsk kalt «The Girl with the Dragon Tattoo», melder New York-magasinet Vulture.

Det er ikke usannsynlig at Fincher har funnet mye å spille på i tonen som finnes i Stieg Larssons bøker.

Det er tidligere spekulert i om Brad Pitt skal spille Mikael Blomqvist. Og nå meldes det at Hollywoods nye gullfunn, britiske Carey Mulligan, skal spille Lisbeth Salander.

Stjerneskudd
Mulligan blir snart å se i filmen «An Education» på norske kinoer. Filmen bygger på en sann historie om en skoleflink jente som innleder et forhold til en langt eldre mann.

Den britiske filmen, regissert av danske Lone Scherfig, var nominert til Oscar. Det samme var 23 år gamle Mulligan.

LES MER OM HENNE HER: Hun blir hetest i 2010

Carey Mulligan var å se som Keira Knightleys søster i «Stolthet og fordom» og hadde en mindre rolle i «Public Enemies». Hollywood oppdaget henne før «An Education» hadde premiere. Britiske Carey, som er sammen med Shia LaBoeuf, blir også å se i «Wall Street 2», som Michael Douglas' datter. Hun møtte forøvrig LaBoeuf under innspillingen av filmen.

SE VIDEO AV AN EDUCATION HER

HTML EMBED