(SIDE2): Ukas store snakkis har uten tvil vært Carina Dahl, og dag slipper popartisten sin splitter nye musikkvideo til låta Champions.

Carinas forrige musikkvideo fikk mye oppmerksomhet, da artisten var helt naken i store deler av videoen. Men i Champions viser Carina en litt annen side av seg selv. Litt mer alvorlig, litt mer personlig.

Vi tok en kjapp prat med en travel Carina om videoen, livet, puddelrock - og ja, vi spurte selvsagt om DEN turen ...

Fortell om videoen til Champions? Er den selvopplevd?

- Låten min handler om å drømme, satse og våge, og det å finne de man kan gjøre det sammen med. Gjerne fra ung alder, for så å omgås de som løfter deg opp, både ved å utfordre og inspirere. Ofte vil mennesker trekke deg ned, og i Norge er det mange som mener at man ikke får stikke seg fram. Da er det viktig å velge hvem man hører på, være seg selv og stå for det man mener og vil. Jeg ville gjenskape dette budskapet i videoen. En hjertesak for meg er mobbing - og det finnes det mange varianter av. Jeg har aldri blitt mobbet selv, men lest historier om altfor mange forferdelige skjebner. Men jeg har likevel fått kjenne på det at folk mener det er feil å stikke seg fram. I tillegg synes jeg det er veldig slitsomt at en del henger seg opp i at man har gjort andre ting i en ekstremt kort periode én gang for lenge siden, og ikke lar musikken min få en sjanse. Jeg har jobbet så hardt de siste 10 årene!

Hvem er Victor i videoen?

- Viktor er i manuset «lille-Carina» sin barndomsvenn. Han som hun kunne være seg selv med, drømte med og holdt seg sammen med. Ørjan Burøe spiller Viktor som stor, som fortsatt er bestevenn og den personen jeg deler scenen med, akkurat som vi brant for. Det er en fiktiv historie med det budskapet jeg vil nå ut med, men på mange måter er den også sann.

Hva er du mest stolt over å ha oppnådd?

- Jeg er stolt over å få leve av det jeg brenner for, og for å ha gått den veien jeg ville, at jeg turte. Stien blir til i mens man går, og jeg har gjort det jeg følte for og ville der og da. Uansett om det var et og annet sidespor så førte det fram til den jeg er. Jeg ville ikke gjort noe annerledes, selv om det jeg gjorde da jeg var 17 ikke nødvendigvis er noe jeg hadde valgt nå. Jeg er uansett glad jeg gjorde det da.

Hvis du kunne gitt deg selv et råd som 14-åring - hva ville det vært?

- Ikke gå dramalinja på videregående! Haha. Hva dreiv jeg med der, liksom? Skulle ønske jeg hadde valgt musikk og lært meg å spille et instrument. DET angrer jeg på. Kan klimpre litt på både gitar og piano, men er ikke god nok til å spille. Ennå...

Glamorøse turer, fester, kjendisvenner, artistkarriere - lever du drømmelivet?

- Jeg tror at om man er glad, imøtekommende og ikke dømmer andre, så skjer det mye bra. Mye gøy og rart også. Men gode historier og et godt nettverk kommer virkelig med en sånn innstilling. Jeg elsker å reise og møter mange spennende mennesker. Jeg har enormt mange gode venner og støttespillere rundt meg i alle aldre, noe jeg tror kommer av at like barn leker best, og nettopp det med å være åpen, inspirerende, motiverende og god mot andre.

Hva er det flaueste du har gjort?

- Det var ganske flaut å stage hele musikkvideoen til «I Dont Care» i Barcelona. Vi lagde videoen så og si på sparket, og løp rundt og engasjerte folk, dansa i gatene og sang. Det var LITT kleint til tider..

- Og en annen flause jeg kom på ... Jeg satt backstage på et kjempearrangement med andre artister og profilerte mennesker og leste gjennom kjøreplanen, så ropte jeg høyt: «Hvem er xxxxx igjen?» Så satt personen ved siden av meg. og jeg hadde nettopp gitt klem og sagt takk for sist. TENK før du snakker, Carina, tenk litt!

(saken fortsetter under bildet)

Hva gjør du for å slappe av?

- Det er jeg dårlig på! Prøver iblant å se på TV, men klarer aldri følge med fordi jeg kommer på at jeg må gjøre noe, og så er det opp med dataen. Men trening får meg til å koble av, og gir meg energi.

Hvem er Norges mest sexy mann?

- Oh lord, så vanskelig. Hjelp? Gi meg noen alternativer da? Det må bli Dreamon.

Har du noengang vurdert å gå i pappas fotspor - sånn rent musikalsk altså?

- Med puddelrock? Haha! Jeg ELSKER 80-talls rock enda, og jeg spilte trommer hele barneskolen, så kan være jeg vurderte det da. Og da jeg leste Motley Crue-biografien «The Dirt», ønsket jeg at jeg var Nikki Sixx i kjempelang periode. Var litt forstyrrende egentlig... Men jeg fant vel ut ganske tidlig at jeg likte meg bedre med mic`en i hånda. Men i min familie så fikk man prøve det man ville til man fant ut hva man likte best. Så jeg har spilt trommer, klarinett, hatt sangtimer, dansing, håndball, basket, trylle-skole, turn, friidrett, drilling, dusking, flagging, rsk og ridning. Glemte sikkert noe, men det var sang og dans som fanget meg.

Og vi MÅ jo bare spørre - hva skjedde egentlig på den famøse Kypros-turen?

- Snakker vi ikke om musikken min nå ..?

Vil du lese mer underholdningsstoff? Lik Side2 på Facebook!