SIDE2: Carina Dahl er en av de fire vakre jentene som feiret seg selv og Bliss-programmet Tigerstaden torsdag kveld. I tillegg er hun singelaktuell med låta «Not like the others ».

Hva tenker du om at låten din ligger an til å gjøre det så bra? Er du forbauset?

- Jeg er absolutt ikke forbauset, man gir jo ut noe man tror på. Men det er en befrielse å få en bekreftelse på at det man gir ut er bra, og at man er på Topp 10 etter halvannen dag, sier Carina til Side2.

Og den TV-aktuelle jenta ble emosjonell da hun skjønte at folk likte sangen hennes.

- Jeg begynte å grine da jeg så at låta mi hadde klatret helt på på 7. plass på iTunes. På to dager! Det var en fantastisk følelse etter å ha møtt så mye motgang i alt jeg gjør. Jeg har jobbet hardt i mange år, men folk har alltid vært dømmende. Det var utrolig befriende å se at musikken min blir godt mottatt, sier Carina.

Finne plassen sin
Hun forteller at hun har brukt mye tid og lagt mye energi i å finne ut nøyaktig hva hun ville produsere av musikk, og hun har nå forhåpninger om å få en plass i det norske musikkmarkedet.

- Jeg har brukt mye tid i studio og på å finne riktig sound for meg. Det ser ut til at var lurt, jeg vil prøve å fylle et hull i den norske musikkbransjen med musikken min, sier Carina.

- Jeg husker jo nesten ikke hva vi har filmet for det har vært så mye, så om det fremstår som positivt eller negativt det får jeg ta samtdig som alle seerne gjør seg opp en mening, men det er skikkelig reality på godt og vondt, ler Carina.

- Serien vil vise at vi er fire ambisiøse, hardtarbeidende jenter som vil opp og fram. Vi har veldig forskjellige liv, men vi har funnet tonen oss i mellom alle sammen. Vi likner hverandre på noen måter alle sammen, samtidig som vi er veldig forskjellige, forklarer Carina.

Vi vi få en følelse av at serien er veldig arrangert?

- Det er ikke noe vits å filme oss mens vi sitter på do for å si det sånn, men det er ikke staget nei. Men det er klart kameraet har fulgt oss når det skjed ting, ikke mens jeg ligger på sofaen for å si det sånn, sier Carina.

Hvorfor tror du folk har vært ekstra dømmende ovenfor deg?

- Folk har alltid vært så trangsynte når det kommer til alt jeg har gjort. Først var jeg bare datteren til Diesel Dahl, så var jeg hun på TV og så er jeg hun fra TV som vil lage musikk. Det virker som om folk tror at det ikke går an å være artist og ha vært med på TV eller andre ting samtidig. Herregud, de aller fleste musikere i dag gjør TV ved siden av. Se på Vinnie i «Hver gang vi møtes » og Onkel P og «Cover Me»alle gjør jo TV ved siden av. Det handler om å bruke de kanalene man kan for å fremme det man vil vise fram, jobber hardt med og hva man brenner for. Det er ikke som det var for 20 år siden, da man kunne selge fysiske plater, Sier Carina.

Carina flyttet til Norge igjen i år etter å ha bodd i Stockholm siden 2006. Dit flyttet hun for å være med sin daværende kjæreste Anton Granlund som hun møtte i Big Brother-huset samme året. I 2010 tok kjærligheten slutt, men Carina brukte først et par år på å være singel i den svenske metropolen før hun på nytt fant kjærligheten med en litt yngre trøndergutt .

- Jeg har fått meg kjæreste. Han er trønder og jordnær, sa Carina som også er fra Trondheim, på sensommeren.

Tigerstaden sendes på TV2 BLISS hver søndag kl 20.00.