(SIDE2): En av høsten og vinterens heteste farger er sort. Detter er kanskje ikke så overraskende, siden den svarte fargen gjør seg gjeldende i motbildet så fort temperaturene synker og vi tvinges til å kle oss i mer og tykkere klær.

Se flere bilder nederst i saken!

Lindex har virkelig latt seg inspirere av den svarte fargen denne sesongen, og kombinerer sort med sort i en ny reklamekampanje med den anerkjente toppmodellen Carmen Kass.

Les også:Carmens eksotiske undertøy

Satt Lindex på kartet
Kjedebutikken har fått mye oppmerksomhet etter at de fikk med seg den vakre modellen på laget, og det er grunn til å tro at også disse bildene vil gjøre sitt for å sette Lindex sin høstmote på kartet.

Kass er født i Estonia. Hun er en anerkjent modell som har mange pestigjefyllte oppdrag på merittliten sin. 31-åringen har tidligere prydet forsider for franske og amerikanske Vogue, Australske Elle, engelske Image, Madame Figaro og franske Numèro. Hun har også gått på catwalken for kjente designere som Marc Jacobs, Michael Kors, Calvin Klein, Ralph Lauren, Donna Karan og Dolce & Gabbana.

Lag på lag
I den siste reklamekampanjen stråler Kass mer enn noen gang. En kombinasjon av ulike teksturer ser ut til å være en het trend denne sesongen. Dette har vi sett fra flere designere, og de nye bildene fra Lindex viser at det samme.

Blanke stoffer kombineres med matte, grove strukturer - og både skinn og svarte blonder kombineres med den største selvfølge.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE FLERE BILDER AV HØSTMOTEN HER:

3582