Gå til sidens hovedinnhold

- Det står i Bibelen

Artisten er ikke overrasket over jordskjelvet i Haiti.

(SIDE2): Carola Häggkvist er for tiden i Port-au-Prince i Haiti for å besøke fadderbarnet sitt, og ta inn over seg de forferdelige ødeleggelsene jordskjelvet har gjort med landet. Nesten 200.000 mennesker har mistet livet i katastrofen.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Jordas undergang
Carola står midt i ruinene i hovedstaden og reflekterer til svenske Aftonbladet over Guds mening og katastrofen.

Hun sier hun ikke over overrasket over hva som har skjedd. Hun er overbevist om at det er et tegn på jordas undergang – slik det står i Bibelen.

- Jeg ville ikke være noen dommedagsprofet på noen måte, men det kommer ikke overraskende på oss troende at det skjer slike katastrofer og kriger i verden, sier hun til avisen.

Carola sier hun tror på Guds ord om de katastrofer som vil skje mot slutten av menneskeheten. Jordskjelvet er et av mange tegn på det.

Begynnelsen på slutten
Den religiøse artisten tror begynnelsen på verdens ende kan vare i mange hundre år, men at vi nå har begynt å se slutten.

- Det er ikke bare dette tilfellet. Det har faktisk begynt for lenge siden. Det er ikke så rart, det vet alle. Vi har en film som heter «2012». Jeg mener, det er jo ikke noe rart ved det.

Sangeren har reist til Haiti for å gjøre PR og samle informasjon for å støtte en galla i Stockholm i slutten av februar.

Hun håper at hun sammen med organisasjonen «Hoppets stjärna» får samlet inn 18 millioner svenske kroner til å gjenoppbygge organisasjonens raserte prosjekt i Haiti.

Reklame

8 superkupp på kjøkkenutstyr

Kommentarer til denne saken