Gå til sidens hovedinnhold

– Dette er over all forventning!

Norges største blogger var nervøs for at ingen skulle komme på boksignering.

(SIDE2:) «Fotballfruens dagbok» gjør stor suksess.

Følg Side2 på Facebook – klikk her!

På 1. plass
Med over 90.000 blogglesere daglig har Caroline Berg Eriksen lenge vært Norges største blogger. Tidligere i år ga hun ut «Fotballfruens dagbok» og boksalget går unna som varmt hvetebrød.

For øyeblikket ligger boka på 1. plass i kategorien «Fritid og underholdning» hos Norli, og på 4. plass på bestselgerlisten under kategorien «Generell litteratur» på bokogsamfunn.no.

– Jeg hadde ingen forventninger så dette er bare kjempegøy, sier Caroline Berg Eriksen til Side2.

Hun har blant annet vært på både Sandvika Storsenter og Liertoppen kjøpesenter for å signere bøker, men 25-åringen følte seg ikke trygg på at folk skulle dukke opp.

– Jeg var faktisk veldig nervøs for at det ikke skulle komme noen! Men jeg er veldig fornøyd på oppmøtet og setter stor pris på alle som kommer, forteller bloggeren.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Caroline tror det er helheten i boka som gjør den så populær. Hun betegner den som en «bruksbok» og 25-åringen sier hun bare har fått positive tilbakemeldinger. I boka finner man blant annet matoppskrifter, treningstips, private bilder, dekorasjonstips og personlige tekster.

– Jeg tror nok det er viktig med blant annet flotte bilder og at oppskriftene er lette å få til, påpeker hun.

Bok nummer to?
Caroline vet ikke eksakt hvor mange eksemplarer av boka som har blitt solgt, men er ganske sikker på at hun vil få mer konkrete tall av salget senere.

Neste boksignering finner sted 10.mai på Strømmen Storsenter, og den populære bloggeren kan avsløre at hun skal i møte med forlagssjefen for å blant annet diskutere om man skal sette opp flere boksigneringer rundt om i landet.

– Det er nok en spredt aldersgruppe som kjøper boka, men jeg selv har inntrykk av at det er mange på min alder og også litt eldre personer som finner den interessant, sier Caroline.

Da Side2 spør om det vil komme en oppfølger svarer Fotballfruen følgende:

– He he, ikke foreløpig, men det har vært en kjempemorsomt prosjekt og jeg hadde helt klart gjort det igjen!

Kommentarer til denne saken