Gå til sidens hovedinnhold

Se fotballfrue som bikinimodell

- Det er utenfor komfortsonen min, skriver bloggeren. Se video her!

HTML EMBED

(SIDE2): Da superblogger Caroline «fotballfrue» Berg Eriksen (24) i fjor sommer la ut bikinibilder av seg selv på bloggen sin fikk hun krass kritikk fra flere hold.

Med mange unge jenter som faste tilhengere av hennes blogg var det flere som mente at blondinens tynne kropp ikke var et sunt forbilde, og 24-åringen måtte forsvare både sine egne fotografier og lavkarbotipsene som var å finne på bloggen.

Nå viser Berg Eriksen seg nok en gang i bikini, men denne gangen er det i forbindelse med en reklamekampanje for det brasilianske badetøysmerket Porto Br.

- Det var Porto Br. som kontaktet meg og fortalte at de ville ha meg som bikinimodell for en kampanje i sommer, og det synes jeg var et kjempekompliment. Selvfølgelig sier jeg ja til det, sier Berg Eriksen, til Side2.

- Jeg sier aldri nei til utfordringer, dessuten liker jeg filosofien til Porto Br og bikiniene deres.

- Utenfor komfortsonen min
I videoen, som ligger på YouTube, ser vi bloggere kjøre rundt på en knallrød Vespa. Hun stripper av seg kjolen nede på stranden og sprader deretter rundt i en hvit bikini.

Fredag morgen postet bloggeren selv den aktuelle videoen, som ble filmet inn dagen før.

«Noe av det jeg absolutt elsker ved Porto Br, er filosofien deres: Dare it, wear it. Ja, hvorfor skal vi ikke? Jeg er sikker på det er flere enn meg som har en bikini liggende hjemme, som stort sett kun brukes på ferie utenlands. Jeg har nemlig to av dette slaget, som jeg føler er for små for strendene i Norge, men ikke spør meg hvorfor det er sånn. Det er egentlig ganske tåpelig. Vi skal selvfølgelig kunne bruke de bikiniene vi vil, hvor vi vil. Photoshooten i går var en kjempefin opplevelse, selv om jeg skal innrømme at det var veldig uvant for meg å ha på meg så lite klær, og samtidig bli filmet og fotografert.», skrive Berg Eriksen på sin blogg.

Om filmen skriver hun:

«Det er litt utenfor komfortsonen min dette, men klippet ble jo fint. Og sangen er helt nydelig!»

- Ingen kan være et godt forbilde for absolutt alle
Berg Eriksen legger ikke skjul på at hun er fornøyd med bildene, som er tatt av fotograf Rolf-Ørjan Høgset, men innrømmer at det til tider kan være vanskelig å bli sett på som et forbilde.

- Det er fordi jeg føler at det innebærer at jeg må være feilfri, og det er jeg selvfølgelig ikke, jeg er jo akkurat som alle andre. Men jeg forsøker å være et så godt forbilde som overhodet mulig, blant annet ved å ha fokus på familieverdier, sunn kost og regelmessig trening, ved siden av alt det andre som bloggen omhandler.

- Ingen kan være et godt forbilde for absolutt alle, da vi alle har ulike behov.

Kommentarer til denne saken