Gå til sidens hovedinnhold

Caroline er fristerinne på Facebook

Caroline Strandene Helberg (21) har valgt en kreativ løsning for å finne en hjertevenn.

Caroline Strandene Helberg (21) er denne uken i hjembyen Tvedestrand for å jobbe i barnehagen Villa Utsikten.

Til vanlig studerer hun pedagogikk på Lillehammer.

Tips om kreativ romantiker

Tvedestrandsposten har blitt tipset om at den unge, vakre studenten har funnet på en relativt uvanlig måte å finne kjæreste på.

Hun har valgt å bruke Facebook i sin søken etter en passende kar.

At dette er en utradisjonell måte å begå sjekking på synes hun passer henne bra.

Bruker humor

- Jeg ville det skulle bli litt vittig, for det passer til meg, jeg er jo litt rar, fniser Caroline før hun ler hjertelig.

- Bakgrunnen for at jeg la ut annonsen på Facebook er at jeg har lyst på en kjæreste. Og så synes jeg det er litt vanskelig å komme i kontakt med potensielle gutter. Derfor skrev jeg et dikt på rim, og så det er jo på en måte tull, men jeg mener jo det som står der, sier hun til Tvedestrandsposten.

- Hvordan har tilbakemeldingene vært?

- Noen synes jeg er gæeren, og holder på og le seg ihjel!

Populær oppdatering

Annonsen ble lagt ut for halvannen uke siden, og etter kort tid har den resultert i 50 delinger og over hundre «likes», selv om den til nå er delt privat.

- Du er ei vakker blondine med masse intelligens og bein i nesa, er det virkelig sånn at du ikke har klart å finne deg en potensiell kjæreste ennå? Er du egentlig velig kresen, kanskje?

- Kanskje jeg er litt kresen, men jeg vet liksom ikke helt hvor man treffer folk. Det er jo i så fall på byen, da, men jeg tenkte å finne på noe annet. Kanskje en jeg ikke hadde forventet det fra ville melde sin interesse? Og så vil jeg at folk skal lese dette med et smil om munnen. Håper folk vil le av måten jeg prøver å «ordne meg mann» på.

- Du har jo hatt kjæreste før, så du vet jo det er mulig uten dikt på Facebook også?

- Ja, jeg har jo erfaring fra det, men nå er jeg litt ferdig med å være singel. Jeg ville finne meg en kjæreste på en utradisjonell måte sånn at det kanskje kunne bli litt gøy å «gå på jakt». Egentlig synes jeg det er litt slitsom å gå på jakt, så nå tenkte jeg at det gikk an å gi såpass mye av meg selv at jeg på en måte sentrer ballen ut. Så håper jeg noen vil sende ballen tilbake igjen, da, ler hun.

- Er det noen interessante kandidater som har meldt seg ennå?

- Jeg skal gi alle en sjanse, men jeg må innrømme at jeg har ikke falt for noen ennå.

(Saken fortsetter under bildet)

Slik ser Carolines kjærestesøkedikt på Facebook ut:

Trykk her for å se innlegget på Facebook,og respondere!

Snill «handyman»

- Hva skal til for at du smelter, hva slags type kunne du tenke deg å bli mer kjent med?

- Jeg vet ikke helt. For meg er det veldig viktig at personen er snill og at man kan le sammen. Bortsett fra det så vet jeg ikke helt hva jeg kikker etter og det er kanskje litt av problemet, at jeg ikke helt vet hva jeg ser etter! Men snill og hensynsfull må han være, og gjerne litt handymann. Jeg begynner å bli litt lei av å bytte mine egne vinterdekk nå! sier Caroline.

- Det må være en jeg kan dele hverdagene med, for det er jo faktisk flest hverdager.

- Hvordan er gode hverdager for deg, da?

- Å være sammen med gode venner, gå turer, lese krimserier, kose seg, drikke rødvin og ha det godt.

Har god tid men er litt stresset

Caroline føler at det egentlig ikke haster veldig med å finne «den rette» i en alder av 21 år, likevel blir hun litt stresset av singellivet.

- Jeg føler at alle gifter seg og får barn rundt meg og så er det bare meg som fortsatt «lever livet», liksom.

- Vil du helst treffe noen fra Lillehammer eller fra hjembyen Tvedestrand?

- Det har egentlig ikke noen ting å si så lenge jeg kan fortsett å bo på Lillehammer og fullføre studiene mine. Dessuten er jeg veldig glad i å reise, så ham jeg finner må være en som er glad i å reise selv, eller så må han i alle fall la meg reise. En kan ikke sette stopper for hverandre, det er litt viktig.

- Hvordan føles det å ha en kjærestesøknad liggende på Facebook?

- Det er litt flaut, og så synes jeg det er vittig. Jeg føler meg helt gal som har gjort det!

Kvelder uten TV satte fart på kreativiteten

Ideen til kjærestesøknaden kom fordi hun og venninnen Jeanett Kollen Rueness som hun deler leilighet med, har kjedet seg etter mange kvelder uten TV. Kveldene uten TV-titting har resultert i mange adjektiv-historier og andre kreative påfunn for å få tiden til å gå. Nå også en kjæresteannonse.

- Hva synes venninnen din om dette påfunnet, da? Støtter hun deg?

- Ja. Hvis det viser seg å funke for meg så kan det nok hende at hun hiver seg på bølgen hun også!

- Hva med tradisjonelle datingsider, da, var det aldri aktuelt?

- Nei, det synes jeg nesten hadde vært flauere, det er det som er så rart. Jeg synes egentlig det er flaut å gå på date også, så jeg håper egentlig at det er noen jeg kjenner litt fra før som nelder sin interesse! forteller Caroline.

Begynner å lete først som sist

- Folk sier at den dagen du slutter å lete etter en kjæreste så finner man ham, men jeg har vært singel i snart tre år og det har ikke dukket opp noen. Så da tenker jeg at jeg like godt begynne å lete!

Caroline kom nylig hjem igjen fra et semester i Playa del Carmen i Mexico hvor hun studerte spansk. Hun likte seg godt, og det var litt av en forandring å komme hjem igjen til Norge og Lillehammer.

- I Lillehammer begynner det snart å snø, tenker jeg. Det er veldig koselig der, jeg er ikke så veldig storbyjente, så jeg liker meg der. Men det er likevel stort der i forhold til Tvedestrand! På høyskolen er vi 5.200 studenter. I Tvedestrand bor det 6.000 mennesker! Jeg må si jeg følte meg litt liten på høyskolen der den første dagen!

- Hva sier mamman din til at du søker kjæreste på Facebook, da?

- Jeg måtte jo ringe henne og si ifra. Jeg tror hun ble litt overgitt og kanskje litt flau. Men så lo ho og sa «Du er ikke sann». Hun begynner vel å bli vant til det nå.

Denne saken er levert av Tvedestrandsposten.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken