(SIDE2:) Antrekkene de bruker på «Skal vi danse» er ofte ikke klesplagg som passer så godt i andre sammenhenger.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Dessuten er det svært sjeldent at deltakerne får beholde dem etter at de er ferdige, med for gårsdagens dansekonge, Carsten Skjelbreid, har altså TV 2 gjort et unntak.

- Jeg får denne skjorta. Jeg får beholde den, sier Carsten entusiastisk til Side2.

Glitrende Metallica
Metallica-skjorta er i sakens anledning frisket opp med en mengde glitrende paljetter.

- Det er ikke jeg som har limt dem på, men er den ikke fin? Buksa er jeg litt mindre begeistret for, ler han og viser fram den sorte paljettbuksa.

Les alt om finalen:
- For et kick!
Vil se Fritjof i «Skal vi danse»
- Det går ikke bra
Mia klinte til

T-skjorta er litt av ei lykkeskjorte i og med at det var den han hadde på da han sikret seg de siste 40 poengene fra dommerne etter showdansen, og han har allerede planene klare for når han skal bruke den neste gang.

- Jeg skal hvertfall ha den på meg 13. april i Telenor Arena, for da kommer Metallica, jubler 37 åringen. Carsten er superfan og har tidligere fortalt i dansebloggen sin at han har sett de gamle rockerne ikke mindre enn tre ganger live, bare i løpet av det siste året.

Tilbake på jobb
Allerede dagen etter finalen skal TV2s sportsanker tilbake på jobb. Men han var glad for at sjefen sjøl, Alf Hildrum, hadde tatt seg turen til «Skal vi danse»-finalen.

- Det var utrolig hyggelig å se Hildrum på plass her. Det er jo noe eget å vinne en pokal foran sjefen, ler han.

Også kollegaene på sporten har vært en støttende faktor.

- De har vært overveldende positive faktisk. De mobbet meg litt før selve programmet begynte, men når vi først fikk danset så fikk pipen en annen lyd, ler han.

Takket Elena
Carsten er også utolig takknemlig over for sin dansepartner, Elena Bokoreva Wiulsrud.

- Alt har med treneren å gjøre. Det er en grunn til at man kan trene Stabekk til å vinne seriegull liksom. Elena er en fantastisk trener, og jeg hadde ikke vunnet uten henne, sier han.

Umiddelbart etter seieren takket han sistnevnte, mamma og kjæresten Tonje Kristin Wøllo for støtten. Da ble det for mye for Tonje, som ikke klarte å holde tårene tilbake.

- Jeg ble veldig rørt og veldig glad, forteller hun til Side2 og legger til at hun er svært glad for å få samboeren sin tilbake etter en svært hektisk høst.

Skal på kjærlighetsferie
- Det blir jo bare en uke sammen nå før han skal til Kina med jobben, men etter det har vi lagt av litt kvalitetstid, forteller hun.

Paret har nemlig planlagt en eksotisk juleferie.

- Vi skal til Thailand for å pleie kjærligheten, og skal ferie jul med bare oss to. Det gleder vi oss til!

2593