(SIDE2): Cate Blanchett (44) er en av våre favoritter på den røde løperen. Hun er ikke redd for å sjanser når det kommer til mote, og vanligvis gjør hun det med glans - men ikke denne gangen.

44-åringen promoterer i disse dager «Blue Jasmin», og tirsdag var hun på plass i Paris.

For anledningen hadde stjernen valgt en uflatterende beige kjole med et asymmetrisk tyllskjørt med sort "netting" over.

Kjolen kunne kanskje i og for seg ha vært stilig, men det satt dårlig.

- Kjolen så ut til å ha blitt laget i en hast, uten tanke på symmetri. I tillegg satt den dårlig, skriver Daily Mail.

Kjolen er fra Christopher Kanes resort 2014-kolleksjon.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Fikk stilskryt
Tidligere under premiererundene har hun imidlertid sett strålende ut. Hun har stort sett satset på en sommerlig og lys palett.

I sitt hjemland Australia valgte hun en lys oransje kjole fra Roksanda Illincic med korte ermer og innslag av hvitt og rosa.

På bena hadde hun gullfargede stroppesandaler fra Christian Louboutin, og håret var stylet løst og ledig.

Blanchett fikk skryt for dette enkle, men elegante antrekket.

For premieren i LA gikk hun for en monokrom stil i sort og hvitt. Kjolen er fra Alexander McQueen, og hadde en lav midje og draperinger nedover hoftene.

Håret sto perfekt til den elegante kjolen, og var stylet glansfullt og rett. Leppene hadde hun malt i en frisk rødtone.

Når filmen hadde premiere i New York slo hun virkelig på stortromma med en svært spesiell kjole fra Balenciaga. Den lysrosa kreasjonen fikk blandede kritikker - den ble enten elsket eller hatet. .

Hun kjolen med en sofistikert knute, søte perleøredobber og rosa kinn.

Fikk antrekk fra Karl Lagerfeld
I filmen «Blue Jasmine» spiller Blachett en sosietetskvinne fra New York som får et nervøst sammenbrudd og flytter inn hos søsteren sin. I filmen fikk Golden Globe-vinneren bruke klær fra både Chanel og Ralph Lauren.

- Jeg ringte Karl Lagerfeld. Og etter to dager sendte han to spesialdesignede kaller til Cate, med en nydelig lapp vedlagt. Han sa «For Kate ordner jeg alt».

Filmen er regissert av Woody Allen, og Alec Baldwin og Peter Sarsgaard har også roller i filmen.

I fileren føler vi den elegante sosietetskvinnen Jasmine (Cate Blanchett) som har levd gode dager takket være hennes velstående ektemann Hal (Alec Baldwin). Men da alt rakner og Jasmine får et nervøst sammenbrudd, flytter hun til sin søster Ginger (Sally Hawkins) for å komme tilbake til hektene.

Jasmine ankommer San Francisco og søsterens beskjedne leilighet i en skjør mental tilstand. Hun er fortsatt i stand til å opprettholde sin aristokratiske holdning, men er emosjonelt ustabil og mangler alle praktiske egenskaper for å forsørge seg selv.

Se trailer her:

HTML EMBED