(SIDE2:) Sammen med sin mann, dramatikeren Andrew Upton, har Cate Blanchett det kunstneriske ansvaret for The Sydney Theatre. Paret flyttet tilbake fra London med sine to sønner i fjor.

Og for et par uker siden kunne de altså ønske velkommen gutt nummer tre.

Tar ikke permisjon
Blanchett har imidlertid ikke tatt full permisjon. Allerede i helgen var hun på plass i Canberra med ektemannen og minstebarnet. Blanchett ledet et kreativt forum under en stor konferanse.

Stjernen var veldig avslappet med å vise frem den nyankomne, som stort sett sov under hele seminaret, melder australske og britiske medier.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg har stor tro på dette forumet, så derfor er jeg her. Men som dere kanskje kan forstå, ville jeg nok heller vært hjemme i sengen, smilte hun ifølge BBC.

Se videoen av en stolt Blanchett:

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

233254

Indy-skurk
Cate Blanchett har stort sett levd helt normalt under svangerskapet og vært tilstede på alle de store prisutdelingene i Hollywood tidligere i år. Blanchett var nominert for sin rolle i «Elizabeth The Golden Age». Fremover blir hun straks å se på lerretet igjen som skurken i den kommende Indiana Jones-filmen.

Filmen skal ifølge rykter ha sin premiere under Cannes filmfestival i mai og Blanchett skal være meldt til festivalen som gjest.

Men Blanchett innrømmet at det var litt tøft å være på seminar.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!