(SIDE2:) I andre episode av «Celebrity Apprentice» skal kjendisene lage en reklamefilm for Pedigrees hundeadopsjonsprogram.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Som sedvanlig er det gutta mot jentene, og kjendismennene velger KISS-vokalist Gene Simmons som sin leder for ukas oppdrag.

Disser Ivanka
Dommer Donald Trump advarer om at hans medhjelpere kommer til å stikke innom begge gruppene for å se hvordan det går, noe Simmons tydeligvis ikke biter seg særlig merke i.

Under en heftig diskusjon om hvordan reklamefilmen skal være, kommer nemlig Trumps vakre datter Ivanka bort til gruppen for en oppdatering, og blir møtt av en heller uvennlig rockestjerne.

- Burde vi dele noe med deg? spør han avventende, og Ivanka forteller at hun gjerne vil vite hva konseptet skal være.

- La meg avslutte tankerekken min. Hun får vente, sier Gene til resten av gruppa, mens han ignorerer 28-åringen.

Sladrer du?
Resten av teamet ser katastrofen utfolde seg, og prøver desperat å dekke over fadesen. Piers Morgan begynner å fortelle Ivanka om ideene, men blir kjapt stoppet av Simmons.

- Vi mister for mye tid. Hør her, det er flott at du er her, men vi har en jobb å gjøre, bjeffer han til en lamslått Ivanka som snur på hælene og begynner å gå ut igjen. Men rockehelten er ikke helt ferdig.

- Selv om du nå er kvinne, så kommer ikke du til å snakke med dine medsøstre om de tingene vi har snakket om her, roper han etter henne.

- Ikke særlig smarte kommentarer, var den avmålte dommen fra Ivanka selv.

Se klippet her (Ivanka kommer inn etter cirka 1, 25 min)

HTML EMBED

Og Simmons slipper selvsagt ikke unna med sine nedlatende kommentarer. Under visningen av den ferdige reklamevideoen får han høre om opptrinnet, og er ikke særlig imponert.

- Gene, fornærmet du datteren min? Ingen fornærmer datteren min, tordner han, men allikevel med et glimt i øyet.

- Det var rett og slett unødvendig. Det hadde nesten vært bedre om du ikke sa noe i det hele tatt, påpeker Ivanka.

Om oppførselen får konsekvenser for resultatet for guttelaget, kan du se torsdag på TVNorge, klokken 21.30.