Gå til sidens hovedinnhold

Celina kjøpte Norges råeste

Kosmetikkdronningen legger ikke noe mellom når hun investerer i eiendom. Se hennes siste investering.

(SIDE2): Eiendommen i Portør sør for Kragerø er en av de mest ettertraktede eiendommene på Sørlandet, og nå har Celina Midelfart fått tilslaget på den, skriver Dagbladet.

360 graders utsyn
I salgsprospektet som fortsatt er tilgjengelig på nettet kan man lese følgende om eiendommen:

Med 15 mål og flere hundre meter med strandlinje, er eiendommen en unik perle, med hovedbygningen plassert på eiendommens høyeste punkt. Herfra nytes et fritt utsyn 360 grader, og krumningen i horisonten over havet kan skimtes i det fjerne. Båtfolkets seilas opp og ned kysten kan følges med ivrige blikk, og solens ferd fra morgen til kveld nytes til det fulle. Sørlandsdrømmen kommer ikke nærmere...

Nettavisen omtalte hytten som «Norges råeste ferieparadis» da den ble lagt ut for salg.

Les hele saken: Norges råeste ferieparadis

Det er den pensjonerte skipsrederen Knut Utstein Kloster (78) som selger den enorme fritidseiendommen ved Kragerø-kysten for 25 millioner kroner. Eiendomsmekler Jon Kvisgaard i Privatmegleren var meget entusiastisk da Nettavisen snakket med han like etter at drømmeeiendommen var lagt ut for salg.

- Det går 20-30 år mellom hver gang en slik eiendom som dette kommer på markedet. Det er rett og slett en sjelden perle, sa Kvisgaard til Nettavisen.

Da Knut Utstein Klosters sønn Per kjøpte eiendommen i 1989, måtte han ut med to millioner kroner. Noe som i dag ser ut til å ha vært en god investering.

Midelfart ønsker selv ikke å kommentere eller bekrefte hyttekjøpet ovenfor Dagbladet. Heller ikke selger vil bekrefte at eiendommen nå er solgt.

Solgte egen bolig
Ifølge Finansavisen solgte Midelfart nylig leiligheten sin på Frogner i Oslo. Prisen hun fikk for leiligheten var rundt takst, altså i overkant av 20 millioner kroner.

Samme avis meldte også nylig at familieselskapet Midelfart Holding fikk et resultat før skatt på 235 millioner kroner i 2006. En salgsgevinst på nesten 200 millioner kroner hjalp bra til. Midelfart Holding er eid av Celina samt hennes søster Hermine Midelfart og stemoren Tore Kvammen Middelfart.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai